Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok fáradt 8 óra...

Miért vagyok fáradt 8 óra alvás után, amikor előző nap kb semmi fárasztót nem csináltam? 20/F

Figyelt kérdés

8 óra alvás után is alig birok felkelni, órán alig birok figyelni majd bealszok.

Ennél többet nem bírok aludni mert muszáj tanulnom, órára mennem. Belépek órára (online van minden órám), aztán kicsit kimegyek a levegőre sétálni, biciklizni aztán tanulok, este még kicsit játszok vagy sorozatot nézek és alszok, ennyiből áll egy napom. (közben rendesen étkezem)

2020. szept. 9. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy hogy online van minden órád?
2020. szept. 9. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

És az előző napokban hány órát aludtál?

Ha nem kelt fel senki,én olyan 9 órát megalszok,pedig idősebb vagyok tőle.

32/f

2020. szept. 9. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tanultál, az hogy ne lenne fárasztó.
2020. szept. 9. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Én olyan vagyok, hogy tökmindegy hány órát alszom, mindig fáradt vagyok. Lehet te is ilyen vagy.

Fáradtnak érzi magát az ember sokszor, ha nincs kedve valamihez. Nekem például a létezéshez nincs, így mindig sírva kelek fel, hogy nem haltam meg álmomban, és fáradtan kelek, legyen az 4 óra alvás, 8, vagy 15.

Nekem is minden órám online van, Dunaújvárosi egyetemen ez nem volt kérdés, addig amíg a koronavírus velünk van addig az lesz.

2020. szept. 9. 16:15
 5/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de ha délután tudsz aludni, az segíthet. Vagy ha van valami olyan a napomban, amit nagyon várok, akkor nem annyira érzem, hogy fáradt vagyok. Amúgy nekem is online órám van, de amúgy szerintem az eléggé fárasztó, hogy 90 percig folyamatosan figyeljek, jegyzeteljek, aztán 15-20 perc múlva kezdődik a következő és ez reggel 8tól 4ig vagy kinek meddig. Szóval a mentális fáradtság is fáradtság.
2020. szept. 9. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!