Ti mit csináltatok, mikor 5 hónapos babátoknak a mozgásfejlődés miatt felborult az alvási ciklusa?
Első vagyok# 2es, azt szeretném kérdezni, ha magad mellé teszed, csak simán magától alszik vissza vagy simogatod közben vagy hogy?
Lányom cicin alszik el, kicsit várok, aztán lerakom a kiságyba. De amikor már annyira álmos vagyok a sok ébredésétől, néha magam mellé teszem, de úgyis csak cicin hajlandó elaludni. Próbáltam simogatni cici nélkül,kicsit paskolgatni a fenekét, de úgy nem aludt vissza, csak cicivel,szopizás közben.
Szia! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Kisfiam 5,5-6 hós koráig 90% ban jól aludt, bár hasfájós volt, de nekünk még akkor is az éjjelek voltak a legjobbak. Viszont aztán eléggé elromlott az éjjeli alvás. Ő általában 2x kell, ami még nem is vészes... és bár nem gáz a visszaaltatás de sokszor veszem én is magam mellé.
Én se adok neki éjjel enni, ő is tápszeres már.
Remélem egyszer majd visszavàltozik a dolog, csak győzzem kivárni 😅
(7,5 hónapos most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!