6-7 hónapos baba sokszor teszi keresztbe a lábát, ez tényleg baj?
Nem tudom, de követem, mert az én 7 honaposom is csinálja.
Az szomorú, hogy gyógytornász és nem tudta megmodnani...
Igen, amugy az ilyenek miatt neha elbizonytalanodom ebben a nagy “fejlesztes”, “gyogytorna” őrületben.
Ezt mondta szó szerint:
“Azt nem jó, ha keresztezik a lábukat”. De mondom miért? Mert nem szeretjük..🙄”
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Akkor nem jó, ha a fokozott izomtónus miatt ez a baba alaptartása. Ha amúgy minden rendben van vele, jól mozog és a mozgásformák próbálgatása közben néha ez a tartás is megjelenik, azzal semmi baj.
Hasára és vissza fordulni tud már a kisbabád?
4 gyerek van szűk családi körben. 5-2 éves korig, mind csinálja/csinálta.
Ha nem tudja megmondani miért, azzal a lendülettel engedném el a fülem mellett a megjegyzést. Biztos kevés a kuncsaft és vmivel be akar titeket vonzani magához.
Köszi a válaszokat! En sem ertettem mi a baja vele. Es tenykeg nem akarnam leirni, hogy hol de egy nagyon neves helyen dolgozik. Sérült és kevésbé sérült gyerekkekel foglalkozik. Na mindegy.
Valaki kerdezte hogy forog-e a babám. Persze, már 3,5 honapos kora óta hasra. 5 honapos kora óta vissza is. Gurul. Körbe kúszik magám, 4kézláb hintázik. Próbál elindulni. Mondja pl.hogy babababa, mindent szajba vesz, pontosan fog. Targyakat összeütöget, vagy a földhöz. Cumiját ki/be-teszi. Próbálkozik az üléssel is. Mindenki azt mondja hogy teljesen rendben van, pedig viszonylag nagyobb súlyú baba, és mégis jól mozog.🤷🏻♀️ Csak hat szöget üt az ilyesmi az ember fejeben, főleg ha valaki szakertő mondja. Amugy meg most mit tudnek csinalni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!