Hogyan lehet a szomszédom hiperaktivitását kikerülni?
Figyelt kérdés
Állandóan az foglalkoztatja, hogy én mit csináljak. Sajnos csak hétvégén vagyok otthon, de ő ezt már alig várja. Nyugdíjas és egész héten nézi, hogy mi a teendő. Aztán szombaton rám zúdítja az észrevételeit. Zavarja, hogy nem gallyazom a fáimat, nézi milyen gaz nőtt ki a kertben, mi lóg át a túloldalra stb. Amúgy rend van a kertben, szombatonként nyírom a füvet. Egy teljesen átlagos kert. Mondtam már neki, hogy én pihenni akarok hétvégén.jún. 23. 11:07
1/14 anonim válasza:
Nem állsz vele szóba, és nem veszed figyelembe, amit mond.
2/14 anonim válasza:
Szólsz neki, ha zavarja valami, akkor jöjjön át (amikor ott vagy) és csinálja meg, neked jó úgy, ahogy van.
4/14 anonim válasza:
Nincs olyan törvény hogy
1. Gallyazni kell a fákat
2. Nem lóghatnak át az ágak
3. Heti rendszerességnél gyakrabban kell füvet nyírni. Sőt elég akár havonta a törvény szerint
Zaklatás amit csinál
Arra viszont van törvény
Beszélj ügyvéddel!
5/14 anonim válasza:
Nem kell ügyvédet meg rendőrséget hívni, nem kell túlzásokba esni, hanem az öreggel kell megbeszélni, ha kell akkor erélyesebben. Ne hagyd már, hogy egy unatkozó vén pöts vezényelgessen neked, szépen nézne ki...
6/14 anonim válasza:
#4: beidéznéd vagy linkelnéd a törvényt és vonatkozó paragrafust amit említettél?
7/14 anonim válasza:
Nekem nem idős a szomszédom, de nagyon idegesítő..
Pörög.. rendezkedik.. beleszól..
Egyszerűen kikerülhetetlen. Ha nem válaszolok, nem szólok, akkor elkezdi "magában" hangosan megbeszélni hogy ezt így kellene azt úgy..
Van amikor nem szólok hozzá, van amikor viccesen rászólok..
De zavaró.. már a tudat..
8/14 anonim válasza:
Miért állsz vele szóba? Én azt sem tudom, kik a szomszédaim, nem még azon idegeskedjek, belém köt-e :D
Mondjuk EGYSZER tehetné, aztán elküldeném az anyjába.
9/14 A kérdező kommentje:
Jó szomszéd akartam lenni és mindig meghallgattam a nyűgjét-baját, aztán ez lett belőle. A fejemre nőtt.
jún. 23. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!