Hogyan lehet a szomszédom hiperaktivitását kikerülni?
Figyelt kérdés
Állandóan az foglalkoztatja, hogy én mit csináljak. Sajnos csak hétvégén vagyok otthon, de ő ezt már alig várja. Nyugdíjas és egész héten nézi, hogy mi a teendő. Aztán szombaton rám zúdítja az észrevételeit. Zavarja, hogy nem gallyazom a fáimat, nézi milyen gaz nőtt ki a kertben, mi lóg át a túloldalra stb. Amúgy rend van a kertben, szombatonként nyírom a füvet. Egy teljesen átlagos kert. Mondtam már neki, hogy én pihenni akarok hétvégén.2024. jún. 23. 11:07
11/14 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy ha nem tetszik a látvány, akkor húzzon jó magas, négyméteres falat kettőtök közé és akkor nem fogja látni. Ha nem látja, nem zavarja.
12/14 anonim válasza:
Tiszteletem, Géza bá'/Jó napot, Erzsi néni után célirányosan mész a bejárati ajtód felé, és ha még mindig mozog a szája, mire odaérsz, akkor jó gyorsan bevágod, és belülről kulcsra zárod. Szerintem pár alkalom után érteni fogja.
13/14 anonim válasza:
Mosolyogva, barátságosan, bólogatva meghallgatod, aztán sorsára hagyod - a véleményével együtt! A sokadik után be fogja látni, hogy ezzel csak a saját kiszáradását segítheti elő és befejezi a felesleges észosztást.
14/14 anonim válasza:
"Tudod mit, igazad van. Sok ez nekem. Meghirdetem eladásra, majd valami csokos cigány biztos megveszi és kertészkedik neked. Jó lesz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!