Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az mennyire normális ha az...

Az mennyire normális ha az egyetem az egyik oktató órája előtt mindenkinek gyomorgörcse, hányingere van?

Figyelt kérdés

Van az egyetemen egy oktató akire már nagyon sok panasz érkezett, a szakmabeliek között is negatívan ismert ember és csak azért tanít még mindig az egyetemen, mert az egyik fejesnek nagy barátja.

Már most vizsgáztatni önállóan nem is vizsgáztathat, jelen kell lennie a vizsgáin független bizottságnak miután tavaly a 8 órára kihirdetett vizsgáján 8 órára már az évfolyam 80%-a megbukott és mint kiderült ennek egy nagy része nem is vétett bukást érintő hibát.

Az óráin tulajdonképpen olyan "halál" hangulat van, hogy az szörnyű. Mindenki az órája előtt csak lehangoltan, meredten néz maga elé, amint meg jelenik a folyosón síri csend uralkodik. A teremben úgy vannak a székek, hogy körbe vannak rendezve (gyakorlati órát tart) és tulajdonképpen órán is lehajtott fejjel ül mindenki. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a Harry Potterben Voldemort kerekasztal beszélgetést tart. Olyan a hangulata az óráinak.

Akit kihív gyakorlatozni azt folyamatosan cseszegteti, legutóbb ordibált is, hogy "csináljad már! Mit nem ért!? Ne szerencsétlenkedjen már!! Húzza már át!!"

Valakit minden alkalommal megaláz, néha több embert is. Régebben pofonokat is osztott, csak azt már nem mer, mert volt belőle balhé. Akárkit körbe kérdezek az órája előtt, hogy hogy érzi magát az a válasz, hogy hányinger, hasfájás, hasmenés, volt már aki hányt is. Legutóbb nekem is ment a hasam előtte 3x.

Holnap lesz megint gyakorlati óra vele és megint kezd a hasam görcsölni, meg enyhén hányingerem van.

Ez mennyire normális? Máshol is ez megy?

nov. 3. 19:43
 1/8 A kérdező kommentje:

Már többször álmodtam azzal, hogy vizsgázok nála, majd megbukok és azt mondja nekem, hogy "Te soha a büdös életbe nem fogsz átmenni."

Ilyenkor mindig leizzadva riadok fel😅

nov. 3. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem normális.

Terveztek is tenni valamit?

nov. 3. 19:54
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Nem mer senki semmit tenni, mert már a vége felé járunk a képzésnek és inkább már csak túl akarjuk élni. Decemberben ha sikeresen levizsgázunk megszabadulunk tőle végleg.
nov. 3. 19:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagyishát tenni már tettünk hisz tavaly csoportosan elmentünk a dékánhoz. Ezután lett az, hogy csak független vizsgabizottság előtt vizsgáztathat. Szóval ezt mi értük el, de kirúgását úgyse tudjuk elérni amíg az a fejes ott van.
nov. 3. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Nem normális

Normálisabb egyetemen rég kirugták volna

Nem értem hogy nálatok miért van még munkában

Szörnyű egy alak

nov. 3. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen tanárom nekem is van, minden vizsgája előtt a WCre futkosok durva hasmenéssel. Legutóbb szétfostam otthon a WCt, kistesom ugyanilyen , neki a sulis dolgozatok előtt morog a hasa és fosik.. ma pl dogát írtak volna , szünetnek is vége.. a reggelt vizes hasmarssal indította, 7 óta 5x volt a WCn
nov. 4. 08:55
 7/8 anonim válasza:
Felnőtt emberek vagytok..
nov. 5. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk is van hasonló. Nálunk is van egy férfi professzor, akitől mindenki retteg, még az ügyintézők, oktatók is.

Melyik egyetemen tanulsz?

nov. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!