Most megyek kilencedikbe, és nagyon félek. Mivel akik az osztàlytàrsaim lesznek nagyon szépek. Hibátlan bőrük van. Én pedig nagyon különbözök tőlük. Szép se vagyok. Sminkelni pedig anyukám nem enged,Ez normális hogy már most gyomorgörcsöm van?
Szia!
Nem baj, ha nem sminkelsz, bár mondhatnád anyukádnak,hogy olyan termékeket engedjen, amik nem károsak (pl: szempillaspirál), illetve arcápolási termékeket használhatnál otthonra, ilyenek az arcradírok és krémek. Ezek jót tesznek a bőrödnek. Mond, hogy piszkálnának miatta, esetleg egy könnycseppet morzsolj el, hogy hass rá.
Egyébként ne aggódj, valószínűleg te is szép vagy, csak még nem tudod. Ha mégsem, minden kisugárzás kérdése. Ha kedves, mosolygós vagy, nem lesz gond. Ne legyél zárkózott és depresszív. Ha engem kérdezel, ezerszer jobb lesz, mint az általános.
A viselkedésed jobban számít. Az ember legszebb része a mosoly. Aki erre képes, nem nagyon fogják utálni. Annyit érdemes azért tudni, az emberek sokfélék, a"legszebben"is lesz, aki kivetnivalót talál. De éppen ezért a "legcsúnyább" is kellemes valakinek, ha nem mogorva.
Az elején különösen figyelj, az esetlegesen csúfolódókat kerüld ki és ne foglalkozz velük, a többinek meg fogsz felelni. Nem egyformán, de az a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!