Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az normális dolog hogy az...

Az normális dolog hogy az összes osztálytársam festi magát?

Figyelt kérdés
Engem nem érdekel.. Én 7.-es létemre nem fogom magam tönkre vágni. Sokszor nem mondom hogy csúfolnak csak megjegyzik hogy milyen "éretlen" vagyok. De nem érdekel. Csak én látom ezt így?
2012. máj. 6. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Ez olyan mint a cigaretta. Ha valaki csinálja akkor már más is elkezdi. Ne foglalkozz azzal amit mondanak. Nem kell a hülyeséget követni.
2012. máj. 6. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Az jó, ha enélkül is szép vagy. Ha nem érzed szükségét, ne fesd magad. Nézz körül, hogy sokan gimisek, fősulisok sem kenik magukat. Aztán van sok dolog, amit sminkben pl. nem lehet, szemet dörzsölni, arcot tapogatni, mert lemegy a festék. Én csak akkor kezdtem el sminkelni, amikor már dolgoztam, gimiben csak színtelen lakk+púder+szempillafesték volt. Nekem az furcsa, hogy már ilyen fiatalon valaki felkelt 30 perccel korábban, hogy hajat vasaljon meg sminkeljen.
2012. máj. 6. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves vagyok, jövőre érettségizem. Nálunk már elég általános a smink használat, emiatt eléggé kilógok a sorból, de nagyon ritkán ér miatta bármiféle beszólás. A fiúk oda szoktak lenni a természetességemért. Egyébként jó, hogy ilyen tisztán látod a dolgokat, gondolj csak arra, hogy majd ha találkozol az osztálytársaiddal 30-40 éves korotokra, az ő arcuk rettentő csúnya lesz, a tied pedig nem :)
2012. máj. 6. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
A te hozzáállásod a helyes. Nagyon undorító és gáz (felnőtt szemmel), amikor egy hetedikes kislány, akinek még úgyszólván ott van a tojáshéj a fenekén, már festékeket mázol az arcára. Ne ugorj kútba azért, mert majdnem mindenki más kútba ugrik, inkább légy büszke magadra, hogy nem követed a birka tömeget.
2012. máj. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!