Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Haragudnátok ezért albérlőtárs...

Haragudnátok ezért albérlőtársatokra?

Figyelt kérdés
Ha minden nap későn ér haza, ilyen 7-8 fele mert munka után minden nap a barátaival és a párjával van.

ma 07:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöm nem lenne ahhoz, hogy mikor jön megy.
ma 07:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem a kérdést. Miért lenne az én dolgom mikir, kivel van.
ma 07:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
7-8 fele...? o.O Azt hittem, olyan későn, hogy mondjuk felébreszt minden este a matatásával, akkor lehet, hogy morognék. De este 8??
ma 08:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem. Még ha a legjobb barátom lenne, ezért igényem lenne rendszeresen a társaságára, akkor is, este 7-8-kor ha akarunk, még tudunk beszélgetni, együtt tölteni időt.

Mi pontosabban a probléma?

ma 08:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem haragudnék. Sőt, örülnék, hogy kicsit tudok egyedül isnlenni
ma 08:20
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Dehogy haragudnék. Ráadásul az még nem is késő.

Úgy sejtem, rád haragszik a lakótársad, róla írtad ki a kérdést.

Nem lehet, hogy kicsit irigy, hogy neked van párod, barátaid, mert neki nincsenek? Esetleg csak te barátkozol vele, ki akar sajátítani?

ma 08:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem haragudnék. Ez nincs is későn. Azt hittem, éjjel ér haza és hangoskodik :D
ma 08:49
 8/11 anonim válasza:

A 7-8 nincs későn.

Nekem van olyan, hogy az aznapi utolsó EGYETEMI ÓRÁMRÓL érek vissza a koliba nyolcra.

Egyébként a tényleg későn, mondjuk hajnali háromkor se zavar, ha nem ébreszt fel hangoskodással.

ma 09:03
 9/11 anonim ***** válasza:
"Haragudni" ?? Azt olyan dolgokért lehet amivel valaki szándékosan/felelőtlenül problémát vagy kárt okoz neked. Az hogy egy albérlőtárs akár mindennap este vagy éjfélkor jön haza, az ő magánügye, majd ha összeköltözik a párjával úgyis végetér a szabad élete :-D
ma 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:
7-8 órakor hazaérkezni teljesen megszokott és normális dolog. Aki emiatt problémázik, az egyszerűen rugalmatlan és azt akarja, mindenki hozzá és a fura szokásaihoz alkalmazkodjon. Még akkor is, ha ő akkor alszik a munkája miatt - akkor jobban válogassa meg a lakótársait és keressen szintén hasonló munkaidőben dolgozó embereket.
ma 10:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!