Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A transzneműeket miért nem...

A transzneműeket miért nem abban segítjük, hogy megtanulják elfogadni, hogy annak születtek, aminek?

Figyelt kérdés
ma 14:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
63%

29-es. Miért baromság az amit a kérdező ír?

Írod, hogy van társadalmi nem. Akkor ezek szerint társadalmi fajnak is kellene lennie, nem?

Rendben, ne legyen pizza, legyen akkor a kérdező példájánól kiindulva kutya. Ha valaki kutyának érzi magát, akkor az a megoldás, hogy akkor kutyaként kezeljük, mert ez a "társadalmi faja"?

Ez a baj az ilyen gender ideológiákkal, hogy létrehoznak nem létező dolgokat a semmiből. "Társadalmi nemek"

ma 18:43
 32/35 anonim ***** válasza:
28 dehát pont ezt Mondjak a transzneműek, hogy nekik férfi testben női adjuk van vagy fordítva. Én saját szempontomból mondtam el ezt, hogy egy napig sőt 1 percig nem akarnék férfiként élni. Tehát a transznemű nő lennék és ezzel az elmémmel ami most van férfi testem lenne úgy vagy átalakulnék vagy nem akarnék élni tovább egy napot sem.
ma 18:54
 33/35 A kérdező kommentje:

"hogy társadalmi nem márpedig nem létezik.."

Miért, létezik? Soha semmilyen körülmények között nem létezik, csak amikor egyesek kifogásként használják. De mindeközben hormonkezelésekre meg műtétekre mennek, ők maguk is bizonyítva, hogy nekik sem létezik társadalmi nem, hiszen ők is a biológiai nemükön próbálnak változtatni.

Ha a biológiai és a társadalmi nem két külön, létező dolog lenne, akkor nem léteznének nemátalakító műtétek, hisz azok a biológiai nem megváltoztatására irányulnak. Akkor nem létezne lobbi hogy a transznemű sportolók indulhassanak ellenkező neműek között, hisz azok is biológia alapján szeparálják a sportolókat.

Tudsz egyetlen bizonyítékot is, hogy a társadalmi nem egy létező dolog?

ma 19:33
 34/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a pszichológusuk jobban tudják, mint te. Neked milyen doktorid van, hogy ilyen magabiztosan osztod az észt?
ma 20:35
 35/35 A kérdező kommentje:

Ne személyeskedj!

Te vádoltál meg azzal, hogy én nem tudok a társasalmi nem létezéséről. Akkor bizonyítsd, hogy ez egy létező dolog!

ma 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!