Mi a véleményetek arról, hogy a transzneműek után megjelentek a transzkorúak és a transzállatok?
Figyelt kérdés
Nyugaton már tök alap, hogy kutyának, őzikének érzi magát az ember, vagy épp 3 éves óvodásnak, ezért pelenkázza is magát.2023. szept. 25. 14:45
1/12 Ársapkás Alispán válasza:
Vitya meg TRANSporterrel jár.
2/12 anonim válasza:
Én transzsovány,esetleg transzgazdag szeretnék lenni :DDD
3/12 anonim válasza:
Elég durván rá vagytok függve erre a témára.
Egyébként a transzkutyát se érdekli.
4/12 anonim válasza:
A véleményem az erről, hogy néhány unatkozó nemi szerv egyszerűen nem tud már mit kezdeni magával a tétlen jólétében.
5/12 anonim válasza:
Kezd már mindenki megbolondulni.
6/12 anonim válasza:
Hát ez annyira alap, hogy még életemben nem láttam ilyen embert, pedig elég sűrűn járok külföldön. Szóval megkérdezném, hogy ismersz bárkit is aki életében találkozott ilyesmivel vagy csak olvastál egy cikket az interneten?
7/12 anonim válasza:
Én transzfideszes vagyok! Náci dolgokat beszélek, de meleg bulikba járok és tele a táskám drogokkal!
Ja az a sima fideszes... :(
8/12 anonim válasza:
7-es válasz mindent visz!
:-))))
Bár én úgy hallottam, a transzfideszes az egykori KISZ-titkár, ill. ha idősebb, akkor egykori MSzMP párttag.
9/12 anonim válasza:
Nehogy használd a translate programokat.
10/12 anonim válasza:
Elgondolkodtató, miért is akarják egyesek Transilvaniát újból Magyarországhoz csatolni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!