Mi zajlik benne? Van egy férfi akivel egyértelműen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mindketten foglaltak vagyunk. Az elmúlt időszakban írtam neki üzeneteket, amelyek utalnak arra, hogy nagyon megkedveltem.
Figyelt kérdés
Az üzikre általában nem reagál, de gondolom azért, hogy semmilyen írásos nyoma ne legyen semminek, viszont amikor összefutunk, akkor mindig odaszól nekem valamit.nov. 18. 13:50
31/35 anonim válasza:
Szóval ha mások gerinctelenek akkor már neked se gáz az lenni? Durva hogy nem ég a pofád ezek után.
32/35 anonim válasza:
Alja retkedék vagy kérdező, gratulálok ehhez a mentalitáshoz.
33/35 A kérdező kommentje:
31, 32: köszi a kérdésemhez kapcsolódó igen hasznos választ! Ezért aztán érdemes volt fáradni, jogy megírjátok milyen mocsok vagyok.
tegnap 04:09
34/35 anonim válasza:
Véleményt fejtettek ki, azt gondolod ez egy normális dolog? Mocskos vagy, te ezt tudod magadról, nem tudom milyen választ vártál?
Hurrá, csináld csajos!
35/35 anonim válasza:
30. Ja, hogy te még kötelezően és direkte is rontod a statisztikát?! 👏👏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!