Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi zajlik benne? Van egy...

Mi zajlik benne? Van egy férfi akivel egyértelműen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mindketten foglaltak vagyunk. Az elmúlt időszakban írtam neki üzeneteket, amelyek utalnak arra, hogy nagyon megkedveltem.

Figyelt kérdés
Az üzikre általában nem reagál, de gondolom azért, hogy semmilyen írásos nyoma ne legyen semminek, viszont amikor összefutunk, akkor mindig odaszól nekem valamit.

nov. 18. 13:50
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
20-as: Az utolsó mondat helyesen: Én is házas vagyok, van nagyon sok éve lány barátom (nem volt köztünk semmi), vágytunk egymás társaságára.
nov. 18. 21:33
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdező.

Nos, én megértelek hogy ki akarod deríteni mi lehet a háttérben.

Pasiként azt mondom, hogy igen, jól érzed, erdeklődik a férfi utánad,de azt hiszem nagyon az a helyzet, hogy a fickó nem elég tökös lépni feléd.

Az ilyen sosem fog belemenni olyanba amivel kockára teszi,vagy feladja a korábbi kapcsolatát.

Nem fog felvállalni téged.

Maximum csiklandozza a fantáziáját egy veled való kefélés. De kb mást nem várhatsz tőle.

Ha érdekel priviben megírom miért gondolom ezt.

tegnapelőtt 01:39
 23/35 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés, mert nem sokszor van szerencsém kérdést feltenni a férjét ennyire gátlástalanul, szó nélkül megcsalni hajlandó nővel.

A szüleid milyen viszonyban voltak? Elváltak? Az egyik megcsalta a másikat?

Én úgy gondolom ez csak egy ilyen hozott dolog lehet.

Mert aki olyan képet lát otthon hogy apa anya szereti egymást és így is volt mindig, az nem beszél ennyire könnyelműen arról hogy "még" nem csalja meg a férjét, meg neki valszeg többet jelentene egy ilyen emberi kapcsolat.

Nem kötekedésből kérdezem, tényleg, őszintén érdekel.

Mi lehet az okozója ennek a hozzáállásnak.

Nem szereted a férjed? Vagy meguntad? Sose szeretted? Volt hogy szeretted?

Szerintem mi többiek azért tanulhatunk is az esetedből.

tegnapelőtt 06:59
 24/35 A kérdező kommentje:
23: apám ivott. Semmire nem emlékszem milyen kapcsolatban voltak. 4 éves lehettem amikor elköltöztünk nagyihoz, ő nevelt. Anya dolgozott. Kár volt férjhez mennem. Azt hittem megkomolyodtam. Mindegyik párkapcsolatomat megunom 4-5év után. Ebbe beleugrottam.
tegnapelőtt 08:39
 25/35 A kérdező kommentje:
Anyának soha senkije nem volt apán kívül. Nen ismerjedett, nem randizott. Velem ellentétben igenis erkölcsös nő.
tegnapelőtt 08:43
 26/35 anonim ***** válasza:

Egy haveromon láttam azt a képet hogy a szülei valamilyen szinten befolyásolták a kapcsolatát.

Ott a szülők korán elváltak, megcsalás, minden volt, a srác azóta se házasodott meg, minden kapcsolata az élettársi viszonynál megállt. Csalódhatott gyerekkora óta a házasság intézményében, két ember ilyen normális együttélős dolgát sosem érezhette át az elejétől fogva.

Tehát ha jól vettem ki apád ivott, ti meg elköltöztetek. Tehát apád egy elég negatív alak volt az életedben akitől menekültetek, és emiatt megromlott a család, a házasság, minden.

Szomorú.

tegnapelőtt 09:02
 27/35 anonim ***** válasza:

25-re

Látod, én is meguntam minden lányt, nőt 4-6 év után, de nem is nősültem meg soha. És nem csináltam gyereket sem nekik. Tudták hogy nem lesz nősülés-család.

De ez így korrekt sztem.

tegnapelőtt 10:02
 28/35 anonim ***** válasza:
73%

24. Szóval szét akarsz barmolni egy kapcsolatot, hogy 4-5 év múlva dobjad őt is?!

Válj el, keress szinglit magadnak, és többet ne házasodj!

tegnapelőtt 12:18
 29/35 anonim ***** válasza:
73%
Mocskos ..... vagy.Akkor járna a legjobban a férjed ha szétmennétek és nem maradna egy ilyen romlott "nővel".
tegnapelőtt 20:36
 30/35 A kérdező kommentje:
Mintha nem egy bolygón élnénk. Most átgondoltam az ismerőseimet, rokonaimat, és 7-ből 4-en konkrétan megcsalják a párjukat. Előbb vagy utóbb úgyis majdnem mindenkivel megtörténik.
tegnapelőtt 21:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!