Mi zajlik benne? Van egy férfi akivel egyértelműen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mindketten foglaltak vagyunk. Az elmúlt időszakban írtam neki üzeneteket, amelyek utalnak arra, hogy nagyon megkedveltem.
Szia kedves kérdező.
Nos, én megértelek hogy ki akarod deríteni mi lehet a háttérben.
Pasiként azt mondom, hogy igen, jól érzed, erdeklődik a férfi utánad,de azt hiszem nagyon az a helyzet, hogy a fickó nem elég tökös lépni feléd.
Az ilyen sosem fog belemenni olyanba amivel kockára teszi,vagy feladja a korábbi kapcsolatát.
Nem fog felvállalni téged.
Maximum csiklandozza a fantáziáját egy veled való kefélés. De kb mást nem várhatsz tőle.
Ha érdekel priviben megírom miért gondolom ezt.
Csak egy kérdés, mert nem sokszor van szerencsém kérdést feltenni a férjét ennyire gátlástalanul, szó nélkül megcsalni hajlandó nővel.
A szüleid milyen viszonyban voltak? Elváltak? Az egyik megcsalta a másikat?
Én úgy gondolom ez csak egy ilyen hozott dolog lehet.
Mert aki olyan képet lát otthon hogy apa anya szereti egymást és így is volt mindig, az nem beszél ennyire könnyelműen arról hogy "még" nem csalja meg a férjét, meg neki valszeg többet jelentene egy ilyen emberi kapcsolat.
Nem kötekedésből kérdezem, tényleg, őszintén érdekel.
Mi lehet az okozója ennek a hozzáállásnak.
Nem szereted a férjed? Vagy meguntad? Sose szeretted? Volt hogy szeretted?
Szerintem mi többiek azért tanulhatunk is az esetedből.
Egy haveromon láttam azt a képet hogy a szülei valamilyen szinten befolyásolták a kapcsolatát.
Ott a szülők korán elváltak, megcsalás, minden volt, a srác azóta se házasodott meg, minden kapcsolata az élettársi viszonynál megállt. Csalódhatott gyerekkora óta a házasság intézményében, két ember ilyen normális együttélős dolgát sosem érezhette át az elejétől fogva.
Tehát ha jól vettem ki apád ivott, ti meg elköltöztetek. Tehát apád egy elég negatív alak volt az életedben akitől menekültetek, és emiatt megromlott a család, a házasság, minden.
Szomorú.
25-re
Látod, én is meguntam minden lányt, nőt 4-6 év után, de nem is nősültem meg soha. És nem csináltam gyereket sem nekik. Tudták hogy nem lesz nősülés-család.
De ez így korrekt sztem.
24. Szóval szét akarsz barmolni egy kapcsolatot, hogy 4-5 év múlva dobjad őt is?!
Válj el, keress szinglit magadnak, és többet ne házasodj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!