Mi zajlik benne? Van egy férfi akivel egyértelműen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mindketten foglaltak vagyunk. Az elmúlt időszakban írtam neki üzeneteket, amelyek utalnak arra, hogy nagyon megkedveltem.
De miért kell ilyen retek trógernek lenni, hogy olyan emberrel beszélgetsz akinek családja van. Ennél nagyobb alja dolog nincs. Ha nem ír vissza nem akar semmit, és nem akarja a dolgot, és te se akarjál ilyen embertől semmit. Miért erőltetted magad rá?
Elmondok egy titkot, én is kedves vagyok mindenkivel, sőt néha teszek olyan megjegyzéseket amik érdekesek, és viccesen fogjuk fel. De ez nem azt jelenti, hogy én az egyéntől szeretnék bármit is, mert ez nem az. Ez szimpla szimpátia, és sokszor rosszul jövök ki belőle, mert túl kedves vagyok.
De te teszel fel róla kérdést, hogy adjunk tanácsot.
Mit akarsz kihozni belőle?
Végig simogatta a kezed, azta. Anyám kezét megsimogattom, akkor én akarok tőle valamit.
Nagyon durván túl gondolod, nem akar tőled semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!