Vannak olyan csoportok, ahol inaktivitás miatt kiraknak.
nov. 18. 08:03
2/16 anonim válasza:
Igen. Látta szerintem egy "kém" hogy megosztottam valami posztot egy gyerekmentes csoportban
nov. 18. 08:04
3/16 A kérdező kommentje:
Én más csoportokban nem osztottam meg onnan posztokat, csak messengeren egymás között.
nov. 18. 08:12
4/16 anonim válasza:
Nyugi, engem is kivágtak az incel csoportból, mert odaírtam egy utcán sétáló hölgy fotójához, hogy "Hű, de csini! Elhívnám randizni". 😀
nov. 18. 08:19
5/16 anonim válasza:
"Nyugi, engem is kivágtak az incel csoportból, mert odaírtam egy utcán sétáló hölgy fotójához, hogy "Hű, de csini! Elhívnám randizni". 😀"
John Cena & Sheamus vs Mark Henry & Elliot Rodger.
nov. 18. 08:27
6/16 anonim válasza:
4, ez mondjuk egyértelmű:D Egy incel csoport alapelveit sérti, hogy egyáltalán eszedbe jut, hogy elhívj valakit randizni :D A végén még vérszagot kapnak a tagok, elhívnak nőket randizni aztán megszűnnek incelnek lenni! Mondhatni csoportbiztonsági kockázattá váltál a felbújtásoddal :D
nov. 18. 10:51
7/16 anonim válasza:
Milyen bátrak ezek a sutyorgó asszonyok. Gondolom fennhangon, nagyipari mértékben folyt a férfiak leszólása és gyűlölete. De a kémeket meg kivágják, nehogy kiderüljön bármi is :D Akik poénból voltak bent egy ilyen csoportban, esetleg tudnának kicsit mesélni hogy miket láttak? Kérdező, remélem nem bánod. De akár tőled is szívesen hallanék storykat, ha belefér :)
nov. 18. 11:16
8/16 anonim válasza:
7, hallgass Márkó és Barna síkideg podcastet, minden héten facebook cosportokban lévő posztokkal indítanak.
És nem, nem férfigyűlöletőrl szól, kb több a háztartással kapcsolatos kérdés mint az egyéb...
De van egy olyan rész ahol azt csekkolják, hogy az aktuális pasi akivel ismerkednek az vajon párban van-e mással.
Egyébként milyen szép, hogy egyből a kisebbségi komplexus meg ellenségeskedés meg szorongás jut valakinek az eszébe attól, hogy egy csapat nő egymás között beszélget és nem mondja el, hogy miről:D Egyszerre vágysz is rá, hogy rólad besézljenek a nők, meg szorongsz is tőle:D
nov. 18. 12:24
9/16 anonim válasza:
Szorong a fene, csak szeretek tisztán látni, hol mi zajlik. És hát már megbocsáss, de talán nem alaptalan. Én pár éve nézegetem az itteni felnőtt párkapcsolatok kategóriát, ha olyan fajta nők vannak az asszonysutyorgóban, és hasonló a hozzáállás és rosszindulat a férfiak felé, akkor tökéletesen helytálló a feltételezésem. Másrészt mi okból vágnák ki a "kémkedőket"? Vagy az talán nem rosszindulat? :)
nov. 18. 12:34
10/16 anonim válasza:
Jó, mondjuk amilyen férfiak vannak itt GYK-n, ezekhez tökéletes párt adnak az itteni nők...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!