Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők! Inkább szerettek, vagy...

Nők! Inkább szerettek, vagy inkább nem szerettek nőnek lenni?

Figyelt kérdés

nov. 5. 23:06
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
41%

“ De azt állítani, hogy 20-on éves gyermektelenként semmilyen hátránya nincs a női létnek, az annyira ostoba, hogy hihetetlen...”

Érdekes én 49 kilós, hosszú hajú, kondizós, szép arcú nőként sehol nem vagyok zaklatva. Ellenben van egy izmos, jóképű, iszonyatosan értelmes és törődő, cégtulajdonos párom, aki mellett arany életem van. Van egy szuper munkám, amit szeretek, jó helyen élek stb. Most én ennek melyik részét éljem meg tragédiának?😂Mi miatt kéne hisztiznem? Semmi okom rá. Az eddigi pasijaim is mind jól néztek ki meg a tenyerükön is hordoztak. Persze, hogy ÍGY szeretek nő lenni. De egy rondább nő élete abszolút nem ilyen. TI nektek ezért szar nőnek lenni, ezért látjátok az árnyoldalát, mert utánatok nem lihegnek az izmos meg a sikeres pasik. Ha olyan életem lenne, lehet én is inkább férfi akarnék lenni.

nov. 7. 13:54
 52/60 anonim ***** válasza:
0%

Ja.

És arról már nemis beszélek, hogy a nők annyira nyeregben vannak, hogy még élvezik is a szitut, hogy a férfiak a kínok kínját élik át.

Látom, amikof elmegyek egy igazán jó nő mellett, látom, hogy mosolyog magában.

Látja hogy nézem, érzi, hogy nő mentes életet élek, és gondolja magában, hogy

"szenvedj te kis féreg."

Nem vagyok 10 pontos pasi, ezért nekem nem jár nő. Érzem ahogy gondolja ezt magában.

nov. 7. 14:00
 53/60 anonim ***** válasza:
0%

51.

Ez is igaz. Nőnek lenni nagyon jó, de csak akko, ha jó nő vagy.

Ha nem vagy jó nő, akkor szenvedés az élet, az biztos.

Ha jól nézel ki, mint az 51- es, akkor viszont bezsákolhatod a szuper, 10 pontos pasikat.

nov. 7. 14:05
 54/60 Metionin ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek az az egyetlen életcélja, hogy bezsákolja a pasikat és a sikert sem mindenki abban méri, hogy hány pasi liheg utána. Engem kifejezetten irritál, amikor valaki járkáló húsdarabnak vagy beszélő p1nának néz és semmi több, pedig ha már ennyire ráálltunk a külsőségekre, 47 kilós hosszú hajú, szép arcú és sportoló nő vagyok. A tények felsorolása pedig nem hiszti, hiteles statisztikák vannak a nőket nemi alapon ért hátrányokról, lehet guglizni.
nov. 7. 14:11
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

51

Te nagyon komolexusos lehetsz, ha egy anonim oldalon osztogatod a vélt vagy valós sikereidet ahelyett, hogy a konkrét felvetésekre reagálnál.

Leírtam, hogy szerintem nem lehet olyan kijelentést tenni, hogy "a nőknek jobb" vagy hogy "a nőknek rosszabb". Erre te:

"TI nektek ezért szar nőnek lenni, ezért látjátok az árnyoldalát, mert utánatok nem lihegnek az izmos meg a sikeres pasik."

A 49 kilód vagy a csodálatos pasid gátol abban, hogy szöveget tudj értelmezni? :D

Mindkét nemnek és minden korosztálynak megvannak a maga nehézségei és árnyoldalai. A trollkodásoddal csak annyit érsz el, hogy hihetetlenül ostobának mutatkozol... A szexuális zaklatás vagy bántalmazás elhazudása pedig egyenesen bicskanyitogató.

nov. 7. 14:27
 56/60 anonim ***** válasza:
54%
Még nem vam férfi,majd ha megtspasztalom az előnyeit és hátrányait akkor relevánsabb váladzt adok. Addig csak nincs különösebb bajom a női létemmel.
nov. 8. 20:56
 57/60 anonim ***** válasza:
#55 51-es válaszoló az a típus aki olyannyira utálja magát, hogy muszáj bizonygatnia mennyire szuper nő. Erre jó példa u/darkosed4 a redditen, egy b.képzelt p.csa akinek az egyetlen eredménye az életben a 3x-os lefialás volt.
nov. 9. 19:49
 58/60 anonim ***** válasza:

#41ugyan nem vagyok a barátod de nekem markoltamár meg a fenekem másik pasi a villamoson.

És voltam újzélandon...fütyültek utanam kocsiból csajok.

Igazából valahol mind 2 hizelgő volt számomra. Az seggmarkolós az valóban kellemtelen de csak mert az bu~zis.

nov. 9. 20:15
 59/60 anonim ***** válasza:
83%

Hátrányok: a huszas éveim közepén sokat szenvedtem a menstruációval hormonzavarok miatt. Most elhaladva a 30-at egy álom lett, semmi görcs, kevéske mennyiség pontos és nem az a 21 naponta szopatós, hanem 31 naponta, alig 3 nap.

A többi nő. Csak idősek (50 felett párral) barátkoznak, hiába vagyok kedves. Csinos vagyok, nem kihívó de volt, aki belevágta az arcomba, hogy nem jöhetek velük (a lányokkal), mert akkor a pasik nem rájuk fognak figyelni, hanem rám.

A kunyerálós pasik. Mindig van 1-2 aki rámír, élőben odajön, rimánkodik, könyörög, hogy feküdjek le vele, kvázi sajnáljam meg, mert nem tud alkalmi partnert szerezni.

A hasi háj. Bármit csinálok, oda megy a zsír. Edzek, mégis.

Előnyök:

Ugyanannyit keresek, mint a férfi kollégák (gyár külföldön). Tudom, megnéztük egymás bérpapírját. Munkában még sosem különböztettek meg se pozitív se negatív módon.

Kedves pasijaim voltak eddig, fele házimunkát megcsinálták, nem panaszkodtak. Étteremben állják legtöbbször a kajám, kapok kis ajándékokat random.

Általában, akikkel lefekszek, figyelnek az élvezetemre, valahogy szerintem sok férfi szégyenként élné meg, ha a nőnek nem lenne orgazmusa.

Összességében jó nőnek lenni. Én gyereket nem akarok, ez a része kiesik.

dec. 2. 20:00
 60/60 anonim ***** válasza:

59.

Tőkéletes amit írtál. Ha lenne ilyen tantárgy az iskolában, akkor ezt tanítani lehetne.

A hasi hájon nevettem,pedig sajnos ezt a tényt tragédia megélni.

Én annyit eszek mint egy manekken, minden este futok, de sajnos így is van némi pocak.

És tudom, ez a nők 95%- nak nem jön be.

Én már 4 éve vagyok egyedül, mert pocakosan észre sem vesz senki.

Minden nő a sportos,szálkás, izmos, hastalan férgiakat keresi.

Szokták mondani, hogy ezt dobta a gép.

Én már azt várom, hogy vége legyen az életemnek, mert így nő nélkül nincs sok értelme.

Iszonyatosan sokat számít, hogy az ember NŐNEK, vagy férfinek született.

A NŐT nem véletlenül írtam bagy betűvel.

Ez van. Ezt kell szeretni.

Szörnyű az a tény, hogy nőként lehetne egy nagyon jó, élményekkel teli,m szinvonalas, minősègi szexuális életem, férfiként meg csak tengődik, sínylődik az ember.

Csak úgy éppen

elvan, mert muszáj.

Illetve nem muszáj, mert az öngyilkosság az mindíg egy rendelkezésre álló nagyon jó opció.

dec. 2. 21:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!