Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők! Inkább szerettek, vagy...

Nők! Inkább szerettek, vagy inkább nem szerettek nőnek lenni?

Figyelt kérdés

nov. 5. 23:06
A kérdező szavazást indított:
Szeretek nő lenni.
Nem szeretek nő lenni.
Férfi vagyok.
41 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
37%
Bocsánat, hogy nem nőként írok, de kíváncsi lennék, hogy milyen lehet nőnek lenni! :D
nov. 5. 23:14
 2/58 anonim ***** válasza:
78%
De, ha nőket kérdezel, minek oda a férfi opció?
nov. 6. 00:56
 3/58 anonim ***** válasza:
44%
nem szeretek nő lenni, mert férfi vagyok.
nov. 6. 01:16
 4/58 anonim ***** válasza:
43%
Nekem egyszer azt mondta egy nő, hogy imád nő lenni, mert annál nincs jobb érzés mikor megdugják. Szóval meg is dugtam.
nov. 6. 01:46
 5/58 anonim ***** válasza:
37%
Inkább nem szeretek, a menstruáció és amiatt, hogy a legtöbb nő egy beképzelt pcsa, emiatt meg alig vannak nő barátaim. Persze sok férfi is ilyen, de valahogy ők kevésbé irritálóan flegmák.
nov. 6. 05:49
 6/58 anonim ***** válasza:
49%

Nem nagyon. Egy csomó szakmából, amiből meg is lehetne élni a nemem miatti fizikum miatt kiesek. A maradékban meg diszkriminálnak, mert a munkaadók félelme, hogy elmegyek szülni.

A nők 90%-a xarkeverő HP, nekem sincs egy barátnőm se, ahogy #5-nek se. Ugyanakkor ffi sincs, mert ha nőként ffivel akarok barátkozni, ált. félreértik.

Gyűmölöm a szőrtelenítést, a hasi zsírpárnákat, a narancsbőrt, a melltartó viselést, a menstruációt. Ránk marad a háztartás 3/4-e. Nekünk kell szenvedni a gyerekszüléssel, hála égnek ma már legalább az nem kötelező.

nov. 6. 07:39
 7/58 anonim ***** válasza:
48%

6

Az rólad beszél, hogy nincsenek barátaid… ami azt illeti, nem csoda. :D

nov. 6. 08:21
 8/58 A kérdező kommentje:

00:56

Főként azért, mert nem lehet szavazatot visszavonni, így ha valaki véletlen nyom rá, erre is van opció. Vagy ha valaki minden áron szavazni szeretne. Látod, sokan megnyomták (ami nem baj).

Köszönöm az eddigi válaszokat (kivéve 08:21-nek, ne provokáld a normális választ adókat).

nov. 6. 08:57
 9/58 anonim ***** válasza:
68%

Hogy lenne már az normális válasz, hogy a nők 90%-a hülye picsa? Szerinted ez egy normális válasz?

Hagyjuk már…

nov. 6. 08:59
 10/58 A kérdező kommentje:
Jogos. De legalább a kérdésre válaszolt és kifejtette a saját véleményét, még ha nincs is ebben igaza.
nov. 6. 09:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!