Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők! Inkább szerettek, vagy...

Nők! Inkább szerettek, vagy inkább nem szerettek nőnek lenni?

Figyelt kérdés

nov. 5. 23:06
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
77%

"De gyerektelen huszonévesként semmilyen hátrányát nem tapasztalom annak, hogy nőnek születtem azzal szemben, ha kuki lenne a lábaim között."

A kukis ismerőseimet, barátaimat nem igazán zaklatták még az utcán. Legalábbis nekem nem rémlik, hogy egyetlen kukis barátom beszámolt volna arról, hogy egy nála másfélszer nagyobb kan rámarkolt volna a kukijára az utcán/tömegközelekedési eszközön.

Eközben velem minden többször is előfordult hasonló.

Szerinted ez hogy lehet?

nov. 7. 11:53
 42/58 Metionin ***** válasza:
100%
#39. Még egyszer leírom, sehol sem írtam, hogy nekem szar nőnek lenni. Írtam, hogy semleges, de előnyét sosem tapasztaltam, míg hátrányát igen. Pedig még szerencsés vagyok, mert sikerült kikerülnöm Mucsaröcsögéről és normális helyen dolgozom. És még így is vannak kisebb dolgok, amiben negatívan különböztetnek meg, csak szerencsére ezek inkább a bosszantó, mint a veszélyes vagy életminőségre kiható kategória. Objektíven, a teljes női lakosságot figyelembe véve viszont kifejezetten szívás a női lét, gyerektelenül is.
nov. 7. 12:10
 43/58 anonim ***** válasza:
0%

41. Drága.

Azt szerintem senki sem mondja, hogy a női létnek nincsennek hátrányai.

Természetesen vannak. Ez tiszta sor. A zaklatás az mondjuk tényleg a legalja. Amelyik férfi ilyenre képes, az egy bunkó paraszt.

Nekem is iszonyatos nő hiányom van, mert szinte lehetetlen most az ismerkedés.

Hazaérek, és szenvedek. Fáj a fejem, nem tudok aludni, nincs étvágyam, stb.

Az viszont eszembe se jutna, hogy bárkit is zaklassak, molesztáljak az utcán.

Kár, hogy ennyire kegyetlen az élet, hogy ennyire nehéz ma nőt kapni.

Soha nem volt könnyű, mert a nő az mindíg is nagybetűs NŐ volt, de most talán a legnehezebb.

A szépért, a jóért, a szerelemért kűzdeni és szenvedni kell.

De ennyire ?????

nov. 7. 12:13
 44/58 anonim ***** válasza:
0%

De most ettől még szerintem összességében akkor is jobb nőnek lenni, mint férfinak. A férfilétnek is fel lehet sorolni kismillió hátrányát. Ha utálsz nő lenni, akkor operáltasd át magad aztán nem fognak zaklatni vagy tudomisén.

nov. 7. 12:14
 45/58 anonim ***** válasza:

NEKED szívás, oké. Nekem nem. Én ponthogy az előnyeit tapasztalom jobban. De ez tisztán mentalitás kérdése. Van, aki mindenben a jót látja, más meg minden jóban is csak a szart keresi.

nov. 7. 12:16
 46/58 anonim ***** válasza:
77%

44

Ok, ennyire bugyuta kommentet rég olvastam. :D

Rengeteg dologban könnyebb nekünk, rengeteg dologban nehezebb. Szerintem nem lehet egyérteműen kijelenteni, hogy melyik nemnek jobb, hiszen ezer más faktor határozza meg egy ember vagy akár egy csoport életminőségét.

De azt állítani, hogy 20-on éves gyermektelenként semmilyen hátránya nincs a női létnek, az annyira ostoba, hogy hihetetlen...

Tényleg nem hátrány, hogy molesztálnak? Komolyan? A pofám leszakad ennyi hülyeségtől.

nov. 7. 12:21
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

"A női lét, az első számú lét a világon.

Egy csinos, jó alakú szép nővel mindenütt másképp bánnak."

Ezt azért el ne hidd.

Nő vagyok, csinos, szép arcú, jó alakú voltam, tehát a múltról tudok írni (eltelt pár évtized, ma láthatatlan vagyok, de nem is ez a lényeg).

Szóval fiatal koromban én ahogy visszaemlékszem, SEMMI előnyöm nem volt belőle. Pedig az adottságaim is jók voltam, finom volt a stílusom, öltözködtem is, udvarias is voltam, (átlagnál messze műveltebb is, ha ez számít). SOHA nem éreztem semmi pluszt, amikor segítségre vagy legalább normális elbánásra lett volna szükségem, pedig volt néhány olyan élethelyzet (pl. munkakeresés, interjú - akkor még nem így hívták, de a lényeg ugyanaz volt, csak a leendő szakmai főnökkel volt a beszélgetés. Aztán főiskolai tanár - vén fószer, órán majd kiesett a szeme, mikor odanézett, de vizsgán g...cibb volt velem a g...cinél. Férfi főnök dettó, általában ironikusak és rohadékok voltak, főleg az idősebb fhaszok. De amúgy sehol, se piacon, se hentesnél, sehol nem tapasztaltam.

Ez amiket írtam, 80-90-es évekre tevődik. Aztán lehet, hogy azóta nagyot változott a világ.

nov. 7. 13:00
 48/58 Metionin ***** válasza:
100%
#47. Változott a faxt :D 90-ben születtem, szóval a 2010-2020-as évekről tudok nyilatkozni, mint felnőtt nő. Gimiben és egyetemen is több férfi tanárom volt, aki szerint a nők alapvetően hülyébbek, volt aki ki is fejtette, hogy szerinte nem felsőoktatásba valók. Vizsgákon, gyakorlaton szoptunk mint a torkosborz, 3-féle karra jártam és mindenhol megvolt az néhány idősebb farok akinél azért izzadtunk vért a vizsgán, mert p1nánk van. Amikor állást kerestem, neves nagy cégnél is az első kérdés volt, hogy mikor fogok lebabázni, majd egy helyen előadást is tartott nekem az interjúztató hölgy (!), hogy gyerek nélkül ugyan mi értelme élnem. Az utcán állandó a catcalling, hülyének néznek ha műszaki cikket vásárolok, ha szerelőt hívok, ha a benzinkúton elkezdek keréknyomást nézni de volt, aki egy bicikligumi felfújását sem nézte ki belőlem. Mostanság lakást szeretnék vásárolni, az eladó túlnyomórészt a páromhoz beszél, neki mutogatja. Összességében nemhogy szebbet, jobbat nem kapok, pont hogy a szarabbat akarják rám sózni, mert nő vagyok és biztos nem látom a különbséget. Az meg csak hab a tortán, hogy ha valahonnan este egyedül kell hazajönnöm, külön figyelmet kell fordítanom arra, hogy biztonságban legyek, már kislányként megtanuljuk, hogy no fülhallgató, mindig nézz körbe, mit csinálj ha követnek, mi legyen nálad, buliban az italodra hogy vigyázz, hogyan kerüld el, hogy áldozat légy olyan helyzetekben, amikben a férfiak egyszerűen csak szórakoznak és hazamennek anélkül, hogy eszükbe jutna ilyesmi.
nov. 7. 13:23
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Ja ezt én is bírom, amikor a páromhoz beszélnek. XD

Intézem a kis dolgaimat, de ha a pasim vekem van, valamiért azt hiszik, hogy ő jobban képben van azzal, hogy ÉN mit akarok vásárolni pl. :D

nov. 7. 13:27
 50/58 anonim ***** válasza:

Igen ez tényleg így van.

Mondjuk férfiként én id jobban szeretem ha bármilyen ügyben férfi ügyintézőhöz kerülök.

Bár ennek sajnos egész más oka van sajnos.

Az az oka, hogy elkezdtem félni a nőktől, és azt vettem észre, hogy már már kissebségi érzésem van velük szemben, mert annyira nem érdeklem őket, hogy még mimimális szinten sem.

Ennek sajnos ez lett az eredménye, hogy félek tőlük.

A csinosabb, jobb megjelenésű nőkről meg már nemis beszélek

Azoktól meg főleg félek.

nov. 7. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!