A két üzlet közül hol szerettek vásárolni inkább: Aldi vagy Lidl?
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 17:10
A kérdező szavazást indított:
Aldi
Lidl
31 szavazat
1/11 anonim válasza:
Lidl. Aldi nincs a városunkban.
2/11 anonim válasza:
Lidl. Aldi is van, de ott csak pár dolog lett kedvenc. Szerintem a Lidl sokkal jobb, több jót árul!
4/11 anonim válasza:
Mindkettő, de többet járok Aldiba mert a Lidlbe akármikor megyek tömegnyomor van.
5/11 anonim válasza:
4: na, hát nem véletlenül!
Az Aldiban sosincs tömeg.... :)
6/11 anonim válasza:
A Lidlben tényleg túl sokan vannak, és szar az elrendezés is. Túl nagy is, nem szeretek annyit kóvályogni.
Az Aldi megfelelő méretű, legtöbbször nincsenek is olyan sokan. Viszont állandóan kerülgetni kell az árufeltöltőket.
De akkor is inkább Aldi.
7/11 anonim válasza:
Aldi: mindkettő tiszta, jó, de mégis az Aldi, ami nyerőbb, mert kissé tud egyedibb dolgokat adni.
8/11 Metionin válasza:
A laktózmentes tejtermékek miatt inkább az Aldiba megyek ha az kell, egyébiránt mindkettőt szeretem.
9/11 anonim válasza:
Lidl. Egyrészt ott dolgozok, másrészt nekem mindig is jobban bejöttek a termékei, mint az Aldinak.
10/11 anonim válasza:
9: és tényleg fél milla a fizud, mint ahogy azt reklámozzák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!