Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők! Inkább szerettek, vagy...

Nők! Inkább szerettek, vagy inkább nem szerettek nőnek lenni?

Figyelt kérdés

nov. 5. 23:06
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
59%
Ja, jó, hát nem mindenkinek opció, hogy kva legyen :DDD
nov. 6. 14:43
 22/58 anonim ***** válasza:
74%

21

Besírok amugy ezen. :D

Jól nézel ki? Miért nem leszel prosti?

Hát azért bmeg, mert van tartásom.

nov. 6. 14:45
 23/58 anonim ***** válasza:
42%

Hú de szeretnék én nő lenni.

Akkor biztosan lenne párom. Így férfiként viszont az élet nem igazán élet, csak vegetálás.

nov. 6. 14:50
 24/58 anonim ***** válasza:
37%
Miért rossz dolog pénzt kapni azért, hogy olyannal szexelsz, aki még be is jön? Kellemes a hasznossal.
nov. 6. 14:52
 25/58 anonim ***** válasza:
53%
De amúgy meg velem normál kapcsolatban is nagyon bőkezűek a pasik. Vagy nektek már az is prostitúciónak számít?😂Inkább szerettek bántalmazó kapcsolatban lenni olcsójánosokkal? Hát sok boldogságot hozzá.
nov. 6. 14:53
 26/58 anonim ***** válasza:
76%
Hogy is mondjam el... vannak nők, akik nincsenek rászorulva anyagilag a pasikra, mert maguktól is képesek biztosítani, amire szükségük van. Szóval nem igazán azért pasiznak, hogy legyen szponzoruk, és nem ez alapján válogatnak. Sőt, ha akarják, egyedül is lehetnek, mert van saját pénzük. Biztosan furcsa ez neked, de hidd el, létezik.
nov. 6. 15:02
 27/58 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is van pénzem, ettől még szeretem, ha egy férfi férfiként viselkedik a kapcsolatban, én meg nőként. Lehet neked ez fura, de aztán ne csodálkozz, ha utálsz nő lenni, mert nem tudod a magad javára fordítani😀

nov. 6. 15:06
 28/58 anonim ***** válasza:
63%
Köszi, én nem utálok nő lenni, ami főként azért van, mert én nem élek meg semmiféle hátrányt. Egyenrangú vagyok a kapcsolatomban, a környezetemben lévő férfiak is így kezelnek, a munkahelyemen is. Nekem ez pont megfelel, nem követelek előjogokat, csak mert nő vagyok, totál hülyeség ez a nemi alapon bármilyen megkülönböztetés. Szerintem azzal, hogy te a női mivoltodat kihasználva másokkal akarsz a popód alá rakatni dolgokat, egyszerű gyengeség.
nov. 6. 15:15
 29/58 Metionin ***** válasza:
#20. Azt hiszem egy kicsit más értékrendünk van :D akkor ezt csinálom "rosszul", köszi a kifejtést :D
nov. 6. 15:21
 30/58 anonim ***** válasza:

Akkor változtass az értékrendeden és nem fogod utálni az életed.

Szívesen.

nov. 6. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!