Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire használható a ChatGPT...

Mennyire használható a ChatGPT mindennapi témák kibeszéléséhez? Van olyan jó, mint egy pszichológus?

Figyelt kérdés

-> Tapasztalatok érdekelnek.

Tehát mindennapi dolgok, ami nyomaszt, érzések, jó és rossz, stb... persze sok dolog van, amit egy baráttal jó megbeszélni vagy pároddal, de tud-e valami pluszt hozzáadni ez vagy bármely más nyelvi modell?

nov. 3. 07:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
62%

Az emberben sincs, sőt

Én egész életemben a női gyűlölettel küszködtem

Szted meg tudok majd így valaha bízni egy nőben és nem azt gondolni hogy elvezkedni fog a bajomon?

A saját anyám, nagynéném irigy rám és élvezkednek ha vmi rossz történik velem…

nov. 3. 12:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

#21: megint csak alátámasztottad, hogy messze vagy a gyógyulástól, torzítasz durván, ami alapján egyértelmű, hogy

1. A ChatGPT nem gyógyított meg

2. Nem vagy abban az állapotban, hogy objektív ítéletet mondj ilyen témában

De folytasd nyugodtan a berögzült valóságtagadásodat.

nov. 3. 12:50
 23/28 anonim ***** válasza:
#21: Szerintem az nagyobb probléma ha a ChatGPTben megbízol, mint ha egy nőben nem. Ezt a problémádat pedig rohadtul nem fogja meggyógyítani egy gép ami nem képes érzelmekre.
nov. 3. 17:16
 24/28 anonim ***** válasza:

Egy szakember szerepét nem tölti be. Ez nem vita tárgya, még ő maga is elmondja.

Egyébként ő egy cirklejerk program. Mindenben egyetért veled és minden érdekli, ami téged is. Nincs saját véleménye és nem tud érvelni. Ez a nyelvi modellek legnagyobb hiányossága. Néha jó vele elbeszélgetni, de nagyon messze van egy embertől (még).

nov. 10. 20:41
 25/28 anonim ***** válasza:

És a “szak”emberek többsége kva szar

Ez sem vita tárgya

nov. 10. 22:30
 26/28 anonim ***** válasza:
pontosan, ez igazából egy google kereső, és nem élő személy! Amit ő tud azt ugyan úgy kitudnád keresni vagy a google-ből vagy egy helyi könyvtárból, semmire se fog neked konkrét választ adni, nem fog állást foglalni, nem lesz véleménye semmiről. Beírod hogy "szarul érzem magam [...]" és fel fog sorolni vagy 10 tippet hogy lehet javítani a helyzeten, de konkrét megoldást és diagnosztikát nem fog csinálni. Erősen túl van misztifikálva ez az egész...
nov. 30. 20:52
 27/28 anonim ***** válasza:
Az én volt pszichológusom érzelmi zsarolásnak cimkézte azt, amikor elmondtam neki, hogy mennyire rosszul érintett, hogy nem tartotta a szavát. El sem tudtam volna képzelni, hogy ilyesmi előfordulhat egy terápiás kapcsolatban. Szóval ő rövidre zárta a dolgot és magamra hagyott a fájdalmammal. Illetve az én fizetett terápiás időmben megnyugtatott egy ideig, de érdemben nem csinált semmit. Egy gesztust sem tett, ami arra utalt volna, hogy szeretné rendbe hozni a dolgot. Rettenetesen fájt, mert a bizalmamba fogadtam. A Chatgpt megértette a dolgot. Nem hagyta rám és elmagyarázta, hogy mit és miért érezhetek. Felvetettem neki az érzelmi zsarolást is és tulajdonképpen az egész sztorit. Ha nincs, akkor azthiszem, hogy brutálisan hatott volna rám a pszichológus viselkedése.
dec. 16. 22:42
 28/28 anonim ***** válasza:
31%
#27 tul nagy erot tudsz be egy pszihologusnak, aki igazabol csak egy bukott orvos. Meg gyogyszert sem irhat fel. Ott ul es hallgatja a panaszokat es probal valami okosat bofogni ra, bohocok. Engem is elhajtott, mert hogy kulfoldre jarok dolgozni es igy nem lehet hogy nem tudok minden heten jonni hozza, es oldjam meg magam a gondjaim :D
dec. 17. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!