Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire használható a ChatGPT...

Mennyire használható a ChatGPT mindennapi témák kibeszéléséhez? Van olyan jó, mint egy pszichológus?

Figyelt kérdés

-> Tapasztalatok érdekelnek.

Tehát mindennapi dolgok, ami nyomaszt, érzések, jó és rossz, stb... persze sok dolog van, amit egy baráttal jó megbeszélni vagy pároddal, de tud-e valami pluszt hozzáadni ez vagy bármely más nyelvi modell?

nov. 3. 07:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
#7 dehogy éri el. Idióta vagy
nov. 3. 10:22
 12/29 anonim ***** válasza:

Az a ChatGPT ami számunkra elérhető gépi tanulással müködik, illetve képes hatalmas mennyiségű szövegeket feldolgozni, értelmezni. Mivel ez rohadtul nem egy ember, ezért a te problémádra a válaszát úgy fogja leírni, hogy az egyes szavak után mindig a legvalószínűbb szót írja oda, és így alkot mondatot. Ebből az következik, hogy nem érsz el vele többet, mintha rákeresnél a mentális problémádra és megpróbálnád egyedül megoldani, mert a ChatGPT adatgyűjtésre jó ilyen szempontból(sőt az információk gyakran helytelenek amiket összegyűjt), ezért közel sem fog úgy működni mint egy ember, vagy mint egy pszichológus.

Nyilván gyakran már az is segítség a problémák megoldásában, ha valakinek elmondod, leírod, erre természetesen jó lehet, de nem valószínű, hogy egyenrangú partnerként fogsz tudni vele beszelgetni, akár egy barátoddal.

nov. 3. 10:37
 13/29 anonim ***** válasza:
Sorry a helyesírási hibákért (műkodik)
nov. 3. 10:37
 14/29 anonim ***** válasza:

Sztem sokkal jobb lehet mint a pszichológus

Hallottam már nyilatkozni mikor kerestek vmit

A pszichológusok nagyon nagy része konkrétan kva szar

Kettőnél voltam eddig, az első annyira semmi volt hogy szavakba nem tudom önteni

nov. 3. 11:53
 15/29 anonim ***** válasza:

"Hallottam már nyilatkozni mikor kerestek vmit"

Elhiszem, de nem azért megyek pszichológushoz, hogy elmagyarázza a Dijkstra-algoritmust.

nov. 3. 12:02
 16/29 anonim ***** válasza:
Hogyne, csak ha nagyon Összetett a problémád, mint például nekem, meg amúgy sem vagy totál ostoba és megtudod állapítani hogy ki értelmes, ki kompetens, és ki nem, akkor bizony fel fogod ismerni hogy aki veled szemben ül az egy nagy nulla. És tudom hogy elvégezte az egyetemet, ettől függetlenül is kimerem mondani azt, hogy a legtöbb pszichológus szart sem ér.
nov. 3. 12:06
 17/29 anonim ***** válasza:
#16: de láthatóan a ChatGPT-től sem gyógyultál meg.
nov. 3. 12:20
 18/29 anonim ***** válasza:
#16: lehetseges, de miert gondolod hogy a chat gpt tobbet erne?
nov. 3. 12:30
 19/29 anonim ***** válasza:
Mert az AI-ban több tudás van Mint a pszichológusok fejében
nov. 3. 12:32
 20/29 anonim ***** válasza:

#19: de ez nem igaz.

A MI-ban nincs intenció, érzelmi intelligencia.

Ha neked csak tárgyi tudásra van szükséged, akkor soha nem is volt szükséged pszichológusra, csak az idődet pazaroltad.

nov. 3. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!