A nőnek az a dolga, hogy egész nap a konyhában főzzön?
Tegnap este vacsora közben szólalt meg a férjem telefonja, egy haverja hívta. Amikor megtudta, hogy éppen vacsorázunk, megkérdezte mit eszünk, a férjem mondta, hogy virslit. Erre az volt a gúnyos reakció, hogy "Az igen, nehéz lehetett megfőznie estére". Én meg így gondolkodtam, hogy mi a f@sz? Tényleg az lenne a dolgom, hogy bonyolult fogásokkal álljak elő minden főétkezésre?
Ráadásul nálunk a vacsora általában könnyű, és egyszerűen összedobható, nem főtt étel. Szóval nem is értem az ilyenfajta gúnyolódást.
Ti mit gondoltok erről?
Az ami kettőtöknek jó, az a jó.
A fickó szerintem irigy valamire. Vagy náluk még virsli se volt, vagy nincs párja, vagy te jobban nézel ki, bármi. Ez olyan kicsinyes törlesztős duma. Semmi értelme, csak mégis, na, ki vagyok én, megmondom a tutit.
31-es Nem, nincsen párja, nem marad meg mellette senki, pedig 47 éves. Hébe-hóba sikerül bepaliznia egy-egy nőt, de kb. 2 hónapot bírnak mellette, aztán lelécelnek. Anyukájával él, pedig élhetne külön, mert van saját lakása. Azt ki nem adja, hanem üresen áll. Anyukáját ismerem, rendes kis tip-top fitt nő, pedig 70 körül jár, de nem szorul ellátásra, így azt gondolom a fickó kényelemből él vele, ha már nő nincs, aki körbeugrálja, akkor jó neki szegény anyja is.
Nekem amúgy nem lenne különösebb bajom ezzel a fickóval, de ez nem az első tahó beszólása volt. Nem nagyon értem miért kell más étkezési szokásaiba beleszólnia bárkinek is, de mindegy. Jó lenne a hülye beszólásairól valahogy úgy leállítani, hogy senki között ne okozzon konfliktust. Még keresem a módját. Talán meghívom egyszer vacsorára. :D
Én azt gondolom erről, hogy igencsak árulkodó az, hogy a férjed haverja ennyire lazán alázgat téged a férjed előtt, főleg úgy, hogy még te is hallótávolságon belül vagy.
Szerinted ennek mi az oka?
Ha magadtól nem tudod, szívesen elmagyarázom.
A férjed haverja egy gyökér, de szerinted miért talál ebben hallgatóságra pont a férjed személyében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!