Párom elhozza a gyereket elég sokszor láthatásra,és mindenből kizárnak. Ők játszanak a szobában vagy a telefonnal,én kint ülök a konyhában. Hozzám sem szólnak egész nap,mintha itt sem lennék. Rengeteg vita volt már ebből. Mit tegyek?
A páromnak is van 2 gyereke, akik jönnek minden hétvégén, péntek estétől vasárnap estig, de nálunk ez nincs így.
A párodnak és neked ia tennes kell. Fokozatosan, de közelíts te is! Előtte beszélj a pároddal, hogy segítse ezt! Ha külön elvonulsz, ne csodálkozz! De a párod is furcsa.
Milyen idős a gyerek?
Te az új párja vagy az apukának a történetben ugye? Valahogy nem világos.
Ha igen, akkor beszeld meg velük, hogy ez neked rosszul esik, szeretnéd megismerni a gyereket és összebarátkozni vele, nem az anyukája helyére pályázol, de szeretnéd ha te is valamiféleképp az életük része lennél, és ne zárjanak ki. Ha nincs változás, és téged zavar, akkor szakíts.
Én nekem ebből nem kéne.
Ott hagynám. Egyértelmű, hogy téged nem tart családtagnak, akkor minek egymás idejét húzni? Ha szeretne, akkor nem bánná ha családként foglalkoznátok a kisfiúval, sőt egyértelmű lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!