Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Párom elhozza a gyereket elég...

Párom elhozza a gyereket elég sokszor láthatásra,és mindenből kizárnak. Ők játszanak a szobában vagy a telefonnal,én kint ülök a konyhában. Hozzám sem szólnak egész nap,mintha itt sem lennék. Rengeteg vita volt már ebből. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta,foglaljam el magam. Amikor elmegyünk valahová hárman,akkor is az van, hogy sétálnak, fogják egymás kezét,nekem meg mondják,hogy kullogjak előttük vagy mögöttük. Egész nap hozzám sem szólnak. Elhancúroznak ketten. Amikor jön a gyerek, már gyomor idegem van... Ha nincs itt,akkor megegy a szomorkodás,és a munkába temetkezés. Egyre rosszabbul érzem magam itt. Velük.
2020. nov. 14. 12:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
58%
Várj. Előveszem a jósgömböm.
2020. nov. 14. 13:10
 12/28 anonim ***** válasza:
87%
Illetve nem. Nem veszem elő. Nem vagy ép, ha ennek az embernek meg szulsz is egy gyereket.
2020. nov. 14. 13:11
 13/28 anonim ***** válasza:
93%
A 10es kérdésedre válaszolva,igen!!! Full hasonló cipőben jártam. Jött a lánya hétvégenként..igaz ő próbálkozott meg én is..a gyerek is kedvelt. Aztán teherbe estem,volt öröm meg minden. Mikor megszületett, a fia megszűnt létezni mikor itt volt a lánya. Nyilván nem bántam meg...van egy csodálatos kisfiam,de ő már nincs velünk. Illetve mi nem vagyunk vele
2020. nov. 14. 13:52
 14/28 anonim ***** válasza:
31%
Te fogyatékos vagy, hogy minden héten megkérdezed? Megírták már, költözz el. Ahogy a párod is ajánlotta.
2020. nov. 14. 13:53
 15/28 A kérdező kommentje:

14-es, miről beszélsz? Kik mondták meg,és mikor?

13-as! Ezért hagytátok el?

2020. nov. 14. 13:55
 16/28 anonim ***** válasza:
54%

Írtál már ki kérdést. Az volt benne, hogy ti fontosabbak lesztek-e neki, ha szülsz neki, mint az elsőszülött.

Nem, nem lesztek fontosabbak és elsők soha! Ne szülj neki, és szakítsatok!

2020. nov. 14. 13:59
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem irtam még ki kérdést ezzel kapcsolatban. De "örülök",hogy másnak is vannak ezek szerint hasonló problémái.
2020. nov. 14. 14:03
 18/28 anonim ***** válasza:
83%

Megtaláltam, jó, lehet nem te voltál, csak rémlett hasonló, mert itt nem túl jó az apa sem, de azért érdemes elolvasni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2020. nov. 14. 14:04
 19/28 Derjaderja ***** válasza:
54%

Hát nem tudom. Hasonló élményem nekem is van. A párom is imádja a fiát, vele beszélget a közös programok alatt. Én is szóltam már érte, de azért alapvetően megértem. Annyi bànt hogy mi amúgy ketten sose utaztunk el vagy ilyesmi, az az évi 4 nap az én egyetlen nyaralásom vele is, és van hogy egész nap szóhoz sem jutok. Mondjuk nálunk ez temperamentum különbség is, és a fiú ADHD-spektrum, és kb 3 hetente jön külföldről.

Én igazából lenyelem ezt egy határig. Nekik ez az egyetlen közös idejük egymással. Mi a második közös gyerekünket várjuk, a párom a lányunkat is nagyon szereti, sőt a fia is, és egyébként jól kijövünk egymással.

Hozzáteszem én nem érzel direkt kizárast, csak egyrészr hogy ők mind hangos, pörgős emberek. Másrészt én a kislánnyal csinálom az esti rutint, mev nyilván terhesen nem tudok velük biciklizni menni stb, szóval inkább szerencsétlenül alakul. Nàlunk 14 éves a nagyfiú, talàn ez is más, örül az ember ha ekkora gyerek bizalommal, örömmel fordul felé.

De azért gondold át, hogy Neked viselhető-e illetve az picit ijesztő, hogy kizárnak maguk közül a kerésed ellenére. És még mondja is hogy semmi közöd a gyerekhez. Nálunk örült a párom ha közeledtem. De alkalmazkodnom azt kellett nyilván.

2020. nov. 14. 14:06
 20/28 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem én írtam. De érdekes...
2020. nov. 14. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!