Párom elhozza a gyereket elég sokszor láthatásra,és mindenből kizárnak. Ők játszanak a szobában vagy a telefonnal,én kint ülök a konyhában. Hozzám sem szólnak egész nap,mintha itt sem lennék. Rengeteg vita volt már ebből. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta,foglaljam el magam. Amikor elmegyünk valahová hárman,akkor is az van, hogy sétálnak, fogják egymás kezét,nekem meg mondják,hogy kullogjak előttük vagy mögöttük. Egész nap hozzám sem szólnak. Elhancúroznak ketten. Amikor jön a gyerek, már gyomor idegem van... Ha nincs itt,akkor megegy a szomorkodás,és a munkába temetkezés. Egyre rosszabbul érzem magam itt. Velük.2020. nov. 14. 12:30
21/28 anonim válasza:
22/28 anonim válasza:
Tényleg, 21-es, ezt is láttam.
Szóval miért nem értitek már meg végre, hogy gyerekes pasival nem kezdünk soha??? ( a kevés kivétel, aki tudja kezelni ezt, nincs a gyakorin, hiszen ha nincs gond, miért is kérdezne)
Legyen már tartásotok és büszkeségetek! Annyi szingli pasi van, nem kéne megalkudni.
23/28 anonim válasza:
22 azért egy bizonyos körön túl az az “annyi szingli pasi” nem véletlen szingli...
24/28 anonim válasza:
22. Azért egy idősebb nőnek nehéz olyat találni akinek még nincs gyereke vagy nem elvált
25/28 A kérdező kommentje:
26 vagyok.
2020. nov. 14. 14:48
26/28 anonim válasza:
Nálunk meg a teljes ellentéte volt, mondjuk én nem bírtam már idegileg, s szakítottunk.
Ha hármasban voltunk, konkrétan leszarta a gyereket, mondjuk a gyerek engem imádott, de minden a nyakamba szakadt....
27/28 anonim válasza:
Nekem is az a kérdés jutott a sztoriról eszembe amit a 21es belinkelt. Amúgy ilyen szituban én nem is azon gondolkoznék, hogy ha lesz közös gyerek azzal se fog foglalkozni, hanem inkább azzal, hogy ha lesz közös gyerek aki állandóan ott lesz akkor vele fog állandóan foglalkozni veled meg soha? Érdekesek amúgy számomra ezek a kérdések, mivel 2 olyan párom is volt akinek hasonló korú a gyereke, de sose éreztem magam elhanyagolva mikor velünk volt a gyerek is, sőt inkább még jobban rám is figyelt, hogy ne érezzem magam háttérbe szorítva. Szerintem mikor valaki így viselkedik abból tudat alatt is azt próbálja neked üzenni, hogy valahol ő még az előző családjának él, te csak pótlék vagy.
28/28 anonim válasza:
Ez nem normális, és jobban tennéd, ha keresnél olyat, aki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!