Tényleg jogos ENNYIRE kiakadni, hogy odavágja az egész zacskót a konyhába, csak mert nem vettem fel a telefont és neki kellett feljönnie? 19L
Szép napot!
Van az apám, aki tegnap éjszakás volt futárként. Este 10-kor hívott engem, de én éppen a fürdőben voltam, a telefonom meg a szobámban, nem hallottam. 5 perccel később hívtam vissza, de akkor ő már toporzékolva jött fel és nyitotta a lakás ajtaját. Elkezdett ordibálni, szidni, sértegetni, hogy hülye **ökér vagyok, neveletlen. A zacskóban lévő kaját, amiben volt dobozos kínai is, amit mellesleg nem ér kértem, hogy hozzon, oda*aszta a konyhába, és örülhetek, hogy nem hozzám, mert legutóbb szintén hasonló sztorinál felvágottat vágott hozzám, és mondta, hogy örülhetek, hogy nem a lábost. Miután még odavágta és kiömlött minden a padlóra, elviharzott.
Csak szerintem ez a világ legkisebb problémája, amit felnagyít, vagy tényleg ekkora világvége, hogy így reagál rá, amiért nem egyből vettem fel azt a nyamvadt telefont?
Megtehetném, de akkor tényleg hozzám vágna egy lábost.
Így is csöndben voltam, és csak annyit kértem, hogy ne kiabáljon (nyitva volt az ajtó). Erre is csak szidni tudott, hogy de, kiabál. Életem során 3 pofont kaptam összesen, ha olyan állapotban mondanám neki, hogy tisztelettel beszéljen velem, a lábos kevésbé fájna a pofonnál, amit kapnék.
Egyszer elviharzottam veszekedés közben, anno kb 3-4 éve, és az sem volt nagy dolog, már nem is emlékszem miről volt szó, csak a stílusa nem tetszett, de nekem persze nem lehetett igazam. Elviharzottam otthonról, ő véletlenül kizárt engem, mert kulcs nem volt nálam, a füle rossz, szóval nem hallotta, hogy kopogok és csöngetek. Amikor reggel bejutottam, a szobámat felforgatta, az asztalomról mindent lesöpört a földre, géppel együtt, fiókjaimat kihúzta és kiborított mindent a földre, egy nagy kupacba.
Hülye lennék olyankor visszaszólni, amikor hülyeségem felkapja a vizet.
#4 Másik javaslat:
Ha legközelebb elmegy dolgozni, hagyd bent a zárban a kulcsot, és ne engedd be, amikor hazajön, hadd tanulja meg a leckét. Ha továbbra is erőszakos, hívd a rendőrséget
Költőz el! Vissza se néz!!
Így nem lehetsz majd sosem boldog. Talán érdemes ezzen elgondolkodni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!