A nőnek az a dolga, hogy egész nap a konyhában főzzön?
Tegnap este vacsora közben szólalt meg a férjem telefonja, egy haverja hívta. Amikor megtudta, hogy éppen vacsorázunk, megkérdezte mit eszünk, a férjem mondta, hogy virslit. Erre az volt a gúnyos reakció, hogy "Az igen, nehéz lehetett megfőznie estére". Én meg így gondolkodtam, hogy mi a f@sz? Tényleg az lenne a dolgom, hogy bonyolult fogásokkal álljak elő minden főétkezésre?
Ráadásul nálunk a vacsora általában könnyű, és egyszerűen összedobható, nem főtt étel. Szóval nem is értem az ilyenfajta gúnyolódást.
Ti mit gondoltok erről?
Szerintem csak akkor, ha a férjed mindent alád rak, vagy sokkal többet fizet a közösbe. Én alapvetően úgy vagyok vele, hogy már rég megváltoztak a tipikus szerepek, de ha el vagy tartva (valamennyire) akkor jogos lenne az elvárás.
Amúgy a haverja egy f*sz. 😃
Neki amúgy mi köze hozzá? Ha neked és férjednek okés ez a felállás, akkor nem mindegy?
Amúgy meg nem azt a világot éljük, hogy a feleség egész nap a háztartást vezeti és mos, főz, takarít. Legalábbis ritka ez a házasság. Mivel a feleség is dolgozik, pláne nem elvárható, hogy minden nap terülj asztalkám legyen 3 fogással.
Te is hülye vagy, meg a haver is.
A haver minek pofázik bele más életébe, te meg belepofázol a férjednek a haverjával folytatott beszélgetésébe.
A kérdés feltevése árulkodik arról, hogy némi lelkiismeretfurdalásod mégiscsak van azzal kapcsolatban, hogy a szombaton, ünnepélyes keretek között, közös asztalnál, gyertyafénynél elfogyasztott vacsora virsli.
Ne legyen.
Lehetne vajaskenyér is.
Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!