Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nőnek az a dolga, hogy...

A nőnek az a dolga, hogy egész nap a konyhában főzzön?

Figyelt kérdés

Tegnap este vacsora közben szólalt meg a férjem telefonja, egy haverja hívta. Amikor megtudta, hogy éppen vacsorázunk, megkérdezte mit eszünk, a férjem mondta, hogy virslit. Erre az volt a gúnyos reakció, hogy "Az igen, nehéz lehetett megfőznie estére". Én meg így gondolkodtam, hogy mi a f@sz? Tényleg az lenne a dolgom, hogy bonyolult fogásokkal álljak elő minden főétkezésre?

Ráadásul nálunk a vacsora általában könnyű, és egyszerűen összedobható, nem főtt étel. Szóval nem is értem az ilyenfajta gúnyolódást.

Ti mit gondoltok erről?

okt. 27. 10:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Férjed haverja egy idióta.

okt. 27. 11:05
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha ledolgoztál 8-10 órát akkor nem dolgod még több fogásos főtt ételt is készíteni.
okt. 27. 11:05
 3/33 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem csak akkor, ha a férjed mindent alád rak, vagy sokkal többet fizet a közösbe. Én alapvetően úgy vagyok vele, hogy már rég megváltoztak a tipikus szerepek, de ha el vagy tartva (valamennyire) akkor jogos lenne az elvárás.

Amúgy a haverja egy f*sz. 😃

okt. 27. 11:07
 4/33 Katona Dius ***** válasza:
100%

Neki amúgy mi köze hozzá? Ha neked és férjednek okés ez a felállás, akkor nem mindegy?

Amúgy meg nem azt a világot éljük, hogy a feleség egész nap a háztartást vezeti és mos, főz, takarít. Legalábbis ritka ez a házasság. Mivel a feleség is dolgozik, pláne nem elvárható, hogy minden nap terülj asztalkám legyen 3 fogással.

okt. 27. 11:08
 5/33 anonim ***** válasza:
5%

Te is hülye vagy, meg a haver is.

A haver minek pofázik bele más életébe, te meg belepofázol a férjednek a haverjával folytatott beszélgetésébe.

okt. 27. 11:08
 6/33 anonim ***** válasza:
92%
#5 Meg te is hülye vagy.
okt. 27. 11:11
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem, ne értsetek félre. Normál "háziasszony" tudok lenni, főzök, mosok takarítok, a kertgondozás (1200 m2) teljes egészében az enyém például, de igen, az igazán "nagy lóvét" a férjem hozza haza. Néha rendelünk, ha olyanunk van, de ha arra van igénye, pláne ha extra kívánság, természetesen főzök (ebédet, a vacsi nálunk 99%-ban nem főzött étel, mint írtam). Tudni kell, hogy ketten vagyunk, teljesen más ízléssel, így általában két felé főzök. Ha azt mondja, hogy ma ne főzz, mert xy-nal ebédelek, üzleti ebéd lesz, ilyesmi, akkor nem főzök, de úgy általában igen, remélem érthető. Tegnap ebédre is főztem, emellett egész nap kertet ástam. Erre ez a s.gglyuk mond egy ilyet. Még a férjem szemöldöke is felszaladt a homlokára, de nem firtattam a témát. Ma (főzés közben) gondolkodtam el rajta.
okt. 27. 11:13
 8/33 A kérdező kommentje:
5-ös, Megdöbbentő lehet számodra, de vacsora közben egy asztalnál ültünk, és akaratlanul is hallottam. A férjem kihangosította a telefont, letette, így tudott enni, amíg a haverja kb. 1,5 percben elmondta a baromi fontos dolgot, amit akart. Mielőtt beleállnál, nem gondolom illetlenségnek, hogy vacsora közben megbeszéltek valamit, mert fontos dolog volt (üzleti viszonyban is állnak egymással). Egy büdös szót nem szóltam, mert egyébként leszarom, csak most így eszembe jutott. A pasi egyébként 47 éves, és mily meglepő a kutyának sem kell, egyedülálló, az anyjánál lakik.
okt. 27. 11:18
 9/33 anonim ***** válasza:
9%
Akkor nem dolgozol?
okt. 27. 11:27
 10/33 anonim ***** válasza:
17%

A kérdés feltevése árulkodik arról, hogy némi lelkiismeretfurdalásod mégiscsak van azzal kapcsolatban, hogy a szombaton, ünnepélyes keretek között, közös asztalnál, gyertyafénynél elfogyasztott vacsora virsli.

Ne legyen.

Lehetne vajaskenyér is.

Na ugye.

okt. 27. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!