Este főztem tojást, viszont én marha megfeledkeztem róla és a konyhában maradt egész éjjel, tehát nem tettem hűtőbe. Ez azt jelenti, hogy kuka vagy még ugyanúgy fogyasztható?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 06:39
1/10 anonim válasza:
Meg el lehet fogyasztani, gondolom nem forrosag van a konyhatokban...
2/10 anonim válasza:
Megnézni esetleg h jó-e nem ide rohanni??? Hmm???
3/10 anonim válasza:
Megeheted. Kirándulásra gyakran vittünk magunkkal főtt tojást, azt sem azonnal ettük meg.
5/10 anonim válasza:
Keményre főtt tojást 1 hétre is kint hagyhatod, akkor se lesz baja!
Más országban húsvétkor simán árulnak a boltban főttojást!
Csak úgy a polcra kitéve, mindenféle hűtés nélkül.
6/10 anonim válasza:
Nalunk husvetkor a fott tojas a kosarban 2-3 napig elvan utana cserelgetjuk a hutoben levovel. Midnez hejastul. Pucolva kuka
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2022. nov. 16. 08:34
8/10 anonim válasza:
Teljesen jól elvan, szabadon tárolva de savanyítva akár hónapig is
9/10 anonim válasza:
Kutya baja, simán meg lehet enni.
10/10 anonim válasza:
Főtt tojást nem kell hűtőbe tenni! Napokig el áll. Húsvétkor a festett tojést is hűtőbe teszitek? Ezt nem is értem honnét vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!