Ha a sima pattogatnivaló kukiszemeket beteszem a mikróba ugyanúgy kipattannak mint a bolti zacskós?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 20:06
1/9 anonim válasza:
Igen. De lefedett edényben tedd be 😁
2/9 anonim válasza:
nem, le fog égni
azt tűzhelyen kell csinálni, kontorlláltan
3/9 anonim válasza:
Simán kipattog, múltkor csináltak sima papírzacskóba pattogatott kukoricát a munkatársaim és sikerült nekik. Utána sózták.
4/9 anonim válasza:
" kukiszemeket " Én nem is hallottam még ilyenröl, hogy szemeik is vannak. De ha kukikra kérdezel, az egy másik kategoria!:-)
5/9 anonim válasza:
Igen, csak tenni kell a tetejére egy hálót, hogy ne pattogjon össze-vissza, valamint ne műanyagba csináld, mert kiégeti. Mi mindig így csináljuk, van egy rakat sima popcorn kukoricánk, ismerősünk termeszti
6/9 anonim válasza:
Sima kukorica nem jó. Csak ha pattogtatni való fajta.
7/9 anonim válasza:
6: ott írja a kérdező a fő kérdésben, hogy "pattogatnivaló " kukorica!!!
8/9 anonim válasza:
Jah, igen hát nem láttam bocsi. :)
9/9 anonim válasza:
Persze, papírzacskóban a legegyszerűbb. A tetejét csak lazán hajtsd vissza egyszer-kétszer, hogy el tudjon távozni a gőz. Ha van gőzkieresztős tetejű műanyag dobozod, az is jó hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!