A nőnek az a dolga, hogy egész nap a konyhában főzzön?
Figyelt kérdés
Tegnap este vacsora közben szólalt meg a férjem telefonja, egy haverja hívta. Amikor megtudta, hogy éppen vacsorázunk, megkérdezte mit eszünk, a férjem mondta, hogy virslit. Erre az volt a gúnyos reakció, hogy "Az igen, nehéz lehetett megfőznie estére". Én meg így gondolkodtam, hogy mi a f@sz? Tényleg az lenne a dolgom, hogy bonyolult fogásokkal álljak elő minden főétkezésre?
Ráadásul nálunk a vacsora általában könnyű, és egyszerűen összedobható, nem főtt étel. Szóval nem is értem az ilyenfajta gúnyolódást.
Pontosan, de még ezen kívül mosni és takarítani is. Nem is vennék feleségül olyan nőt akinek ez gond. Sajnos manapság el lustultak.
okt. 27. 13:48
22/33 anonim válasza:
21
Sajnos manapság nem mindenki ismeri az igekötőkkel kapcsolatos helyesírási szabályokat sem.
Mindenesetre gondolom akkor eltartod a nőt, ha ilyen idióta elvárásaid vannak.
okt. 27. 14:02
23/33 anonim válasza:
Nem, munka után bele fér egy kis takarítás meg mosás. Amit természetesen nem is kell mindennap csinálni. Főzni is lehet több napra. Te szerinted abból áll az élet hogy csak a munkahely otthon meg semmit nem csinálsz???
okt. 27. 14:39
24/33 anonim válasza:
Ja meg ugyebár ott a hétvége is. Akkor se csinálsz semmit???
okt. 27. 14:40
25/33 anonim válasza:
23
Neked ezek szerint arról szól, ha mindent a csajjal csináltatnál meg :DDDDDDDDDDDDDDd
okt. 27. 14:41
26/33 anonim válasza:
Szerintem valamire való nőnek ennyi nem megterhelő. Normális nő ezeket szereti is csinálni. Pl boldog ha a párjának enni ad.
okt. 27. 14:49
27/33 anonim válasza:
Normális nő eleve össze sem jön egy hozzád hasonló lusta herével, kezdjük itt.
okt. 27. 15:03
28/33 anonim válasza:
Figyelj, más nő dolgozik hazamegy gyereket nevel főz ellátja stb. Nem azt mondom hogy a férfi semmit nem segítsen, de ez a te hozzáállásod a dolgokhoz azért elég kemény. Na mindegy is nem az én bajom szerencsére.
okt. 27. 15:39
29/33 anonim válasza:
28
Elég kemény, hogy azonos erőfeszítést várok a pasitól? A barátomnak valamiért nem esik nehezére ugyanannyit beletenni a munkába, mint nekem.
Tudod, nem minden férfi egy nagyra nőtt, igénytelen csecsemő. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!