Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nőnek az a dolga, hogy...

A nőnek az a dolga, hogy egész nap a konyhában főzzön?

Figyelt kérdés

Tegnap este vacsora közben szólalt meg a férjem telefonja, egy haverja hívta. Amikor megtudta, hogy éppen vacsorázunk, megkérdezte mit eszünk, a férjem mondta, hogy virslit. Erre az volt a gúnyos reakció, hogy "Az igen, nehéz lehetett megfőznie estére". Én meg így gondolkodtam, hogy mi a f@sz? Tényleg az lenne a dolgom, hogy bonyolult fogásokkal álljak elő minden főétkezésre?

Ráadásul nálunk a vacsora általában könnyű, és egyszerűen összedobható, nem főtt étel. Szóval nem is értem az ilyenfajta gúnyolódást.

Ti mit gondoltok erről?

okt. 27. 10:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
9%
Pontosan, de még ezen kívül mosni és takarítani is. Nem is vennék feleségül olyan nőt akinek ez gond. Sajnos manapság el lustultak.
okt. 27. 13:48
 22/33 anonim ***** válasza:
86%

21

Sajnos manapság nem mindenki ismeri az igekötőkkel kapcsolatos helyesírási szabályokat sem.

Mindenesetre gondolom akkor eltartod a nőt, ha ilyen idióta elvárásaid vannak.

okt. 27. 14:02
 23/33 anonim ***** válasza:
16%
Nem, munka után bele fér egy kis takarítás meg mosás. Amit természetesen nem is kell mindennap csinálni. Főzni is lehet több napra. Te szerinted abból áll az élet hogy csak a munkahely otthon meg semmit nem csinálsz???
okt. 27. 14:39
 24/33 anonim ***** válasza:
20%
Ja meg ugyebár ott a hétvége is. Akkor se csinálsz semmit???
okt. 27. 14:40
 25/33 anonim ***** válasza:
78%

23

Neked ezek szerint arról szól, ha mindent a csajjal csináltatnál meg :DDDDDDDDDDDDDDd

okt. 27. 14:41
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem valamire való nőnek ennyi nem megterhelő. Normális nő ezeket szereti is csinálni. Pl boldog ha a párjának enni ad.
okt. 27. 14:49
 27/33 anonim ***** válasza:
76%
Normális nő eleve össze sem jön egy hozzád hasonló lusta herével, kezdjük itt.
okt. 27. 15:03
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, más nő dolgozik hazamegy gyereket nevel főz ellátja stb. Nem azt mondom hogy a férfi semmit nem segítsen, de ez a te hozzáállásod a dolgokhoz azért elég kemény. Na mindegy is nem az én bajom szerencsére.
okt. 27. 15:39
 29/33 anonim ***** válasza:
86%

28

Elég kemény, hogy azonos erőfeszítést várok a pasitól? A barátomnak valamiért nem esik nehezére ugyanannyit beletenni a munkába, mint nekem.

Tudod, nem minden férfi egy nagyra nőtt, igénytelen csecsemő. :D

okt. 27. 15:50
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem minden nő egy rongy csicska…
okt. 27. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!