Mit csinálsz azokkal az emberekkel ,akik felhántorgatják a múltadat?
Figyelt kérdés
#múlt #Felhántorgatás
okt. 16. 11:42
1/13 A kérdező kommentje:
Mit lehet ilyenkor csinálni?!
okt. 16. 11:45
3/13 Metionin válasza:
Anyám rendszeresen csinálta, akár olyan szinten is, hogy a 10 éves kori "bűneimet" hozta fel. Ilyenkor mondtam, hogy 1. akkor és ott az bizonyult a jó megoldásnak, most x évvel későbbi fejjel akkor még nem tudtam gondolkodni, ahogy más sem, így ilyen dolgokat hánytorgatni felesleges. Az idő és tapasztalat fényében sok korábbi döntésünk másképp tűnik fel. 2. neki se esne jól, ha én hánytorgatnék dolgokat az ő múltjából, lenne pedig mit és nem olyan enyhe szinten, mint amit az enyémből ő hoz fel. Erre általában beduzzogott és csendben maradt.
4/13 anonim válasza:
4 nekem is olyanokat tud felhozni, hogy mit mondtam neki egyszer harmadikos(!) koromban.
5/13 anonim válasza:
Egy régi viccet mesélnèk el neki.
Jósnőnél: tízezerért elmondom a jövődet. Százezerért hallgatok a multadról.
És mélyen, jelentőségteljesen a szeméme néznék.
6/13 anonim válasza:
Azt kell mondani nekik, hogy "az vesse rám az első követ, aki hibátlan, bűntelen".
7/13 A kérdező kommentje:
6-os
Igaz és akkor senki nem vettrám követ ,mert nincs olyan.
XD
okt. 16. 13:35
8/13 A kérdező kommentje:
6-os
Ugyan akkor én sem vettek senkire ,mert nem vagyok az én sem.
okt. 16. 13:36
9/13 anonim válasza:
Ez a lényege. Senki nem szól be senkinek, senki nem hánytorgat fel semmit a másiknak, mert senki sem hibátlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!