Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az hogyan van, ghosting?

Az hogyan van, ghosting?

Figyelt kérdés

Az hogyan van, hogy megismerkedek valakivel, tökjó időt töltünk egymással. Buli volt, mondhattam fsságokat is, elég homályos. Pár nap milva gondoltam ráírok, volt néhány jó témánk, amit még kk lehetett volna beszélni.

És elég hamar visszaigazolt ismerősnek. Teját ez így eddig azt gondolom, hogy egy pozitív visszacsatolás. Ha most valamit elszartam volna, akkor csak nem igazol vissza?

Szóval 3 üzenetnél én abbahagytam, ghostingol. Mkst már tényleg nagyon kellemetlen lenne még egyszer írnom neki, mert ezt már zaklatásnak érzem én is magamról.

Nagyon nem értem hol rontottam el. Írásomban olyan témát hoztam fel, amiről jól elbeszélgegtünk...

okt. 15. 01:49
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi ezzel a helyzettel az én nagy problémám.. nem szerelmi ügy, nem is ürügy, amivel felkeresem, valós munkahelyi dolgok lennének (meg fogom kapni a feladatai egy részét). Bár az elvitathatatlan, hogy vannak további szándékaim, csak ezt nem jelenítettem meg sehol még. Tehát eddig a munkahelyi témás felkeresésemre mondott nemet.
okt. 20. 17:59
 42/44 anonim ***** válasza:

Nincs annak rosszabb amikor valaki odamegy a masikhoz es nem veszi eszre a masik mennyire leszarja csak mondja mondja a baromsagait es nem veszi eszre magat

Az ilyeneket úgy allba tudnam baszni hogy a feje leesne annyira idegesitoek

okt. 20. 21:36
 43/44 A kérdező kommentje:
Azokat mondjuk én is. Nekem nem mondanivalóm van, én érdeklődést fejeznék ki.
okt. 21. 08:23
 44/44 anonim ***** válasza:
Es hogy fejeznéd ki?
okt. 21. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!