Az hogyan van, ghosting?
Az hogyan van, hogy megismerkedek valakivel, tökjó időt töltünk egymással. Buli volt, mondhattam fsságokat is, elég homályos. Pár nap milva gondoltam ráírok, volt néhány jó témánk, amit még kk lehetett volna beszélni.
És elég hamar visszaigazolt ismerősnek. Teját ez így eddig azt gondolom, hogy egy pozitív visszacsatolás. Ha most valamit elszartam volna, akkor csak nem igazol vissza?
Szóval 3 üzenetnél én abbahagytam, ghostingol. Mkst már tényleg nagyon kellemetlen lenne még egyszer írnom neki, mert ezt már zaklatásnak érzem én is magamról.
Nagyon nem értem hol rontottam el. Írásomban olyan témát hoztam fel, amiről jól elbeszélgegtünk...
Nincs annak rosszabb amikor valaki odamegy a masikhoz es nem veszi eszre a masik mennyire leszarja csak mondja mondja a baromsagait es nem veszi eszre magat
Az ilyeneket úgy allba tudnam baszni hogy a feje leesne annyira idegesitoek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!