Gondoltál már arra, hogy "ghostingolj" a saját életedből?
Figyelt kérdés
Ertsd: Nyomtalanul eltűnj, teljesen eltöröld az eddigi életedet és egy másik országban, másik névvel kezdj teljesen újat.2022. aug. 15. 11:25
2/18 anonim válasza:
Nem. Akivel meg akartam szakítani a kapcsolatot életem során, azzal megszakítottam eltűnés nélkül és amikor külföldre költöztem a saját nevemmel építettem fel itt is az életem.
4/18 anonim válasza:
Persze, szoktam ábrándozni. De, hogy el is határozzam magamat, hogy komolyan, egyik napról a másikra teljesen eltűnjek, még elég messze vagyok, de szerintem nem is fog ez bekövetkezni.
5/18 anonim válasza:
Igen. Párszor. Nem is lenne olyan nehezen kivitelezhető. Fogom magam,elköltözök és szevasz.
6/18 anonim válasza:
Pont ezt csinálom.
Nem másik névvel, de igen. Közvetlen rokonaimat leszámítva mindenkit kitörlök az életemből.
Nagy többsége rosszindulatú sz@r ember...
7/18 anonim válasza:
Gondoltál már arra, hogy nyomtalanul eltűnj a jelelegi életedből és egy másik országban, másik névvel kezdj teljesen újat?
8/18 anonim válasza:
Csak részben. Pl a nevemet nem akarnám lecserélni, rokonaimat, kedvesebb ismerőseimet se. Olyasmin viszont sokat elmélkedek, hogy a kütyüket, elektromos kötődéseket felszámolni. Bankkártyám, számlaszámom már nincs, és nem is lesz. Fakebukról fokom törölni magam ez lesz a következő. Telefont, internetet kéne elengedni teljesen.
9/18 anonim válasza:
Én egyszer megpróbáltam, de sajnos nem jött össze. Viszont tapasztalatnak jó volt és nem adom fel.
10/18 anonim válasza:
En csak néha arra, hogy nem hiszem el hogy ez a nagy rakás szerencsetlenség ami körülvesz, az én életem.
(Getto negyedben lepukkant mini alberlet mert csak ezt tudom fizetni, jöttment komolytalan párkapcsolatok, atverős kam barátok, (es ezt diplomával..)stb, a családom viszont-szülők testvérek vagy barátok- szinte luxusban élnek, 2 kocsi, stabil párkapcsolatok, sok jobarát)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!