Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gondoltál már arra, hogy...

Gondoltál már arra, hogy "ghostingolj" a saját életedből?

Figyelt kérdés
Ertsd: Nyomtalanul eltűnj, teljesen eltöröld az eddigi életedet és egy másik országban, másik névvel kezdj teljesen újat.

2022. aug. 15. 11:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

10: Itt az ideje változtatni rajta. Keress másik állást, költözz el, lépj feljebb. Tanulj valamit, legyél hasznosabb, tudd eladni a tudásodat több pénzért, és jöhet a külföldre költözés.

Sokan nyelv tudás nélkül is nekivágnak. Tapasztalat, tudás minden nélkül.

Se papírjaik, se képzettségük.

2022. aug. 15. 12:28
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
És te gondoltál már arra, hogy megtanuld az anyanyelveden kifejezni magad? ;)
2022. aug. 15. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen
2022. aug. 15. 12:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Ebben az országban máshol a saját nevemen szeretnék, bár a névváltoztatás is felötlött. Cserekereskedelmet lenne jó kialakítani. Nekem a rokonaim nem hiányoznának. Egyvalakit sajnálnék itthagyni csak.

8: Te egyedül ugrasz, vagy valami közösségfélébe?

2022. aug. 15. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam ilyenre, hogy pl eltűnnék a Fülöp-szigeteken, vagy Vietnámban. Egyik napról a másikra, mindenkivel minden kapcsolatot megszakítva, értesítés nélkül, mintha meghaltam volna. Nem hiszem, hogy megtenném, csak gondoltam rá.
2022. aug. 15. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már kétszer kezdtem új életet, bár nem új névvel, aztán mégis ugyanott tartok.

Miért? Mert magam elől nincs menekvés.

2022. aug. 15. 18:15
 17/18 A kérdező kommentje:
16: Ez elgondolkodtató. Azt remélem, egy másik életet élve én is egy másik ember lehetnék. Lehet, hogy tévedek.
2022. aug. 16. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem magam elől akarok elmenekülni, hanem mások elől, akiket nem akarok elviselni a környezetemben.
2022. aug. 17. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!