Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha mindig kivoltam közösítve...

Ha mindig kivoltam közösítve egy betegség miatt és ez azt eredményezte hogy nem vállalom fel magam és nincsenek barátaim, ismerőseim akkor erre mi a megoldás?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és az évek alatt teljesen elszoktam az emberektől, nem tudom hogy kell viselkedni, bánni velük. Szorongok, mindent túl gondolok. És nem szeretek sok dolgot magamon, de nem tudom megváltoztatni.

Megpróbáltam online ismerkedni, de amint személyesebbre fordult az egész abbahagytam mert szorongtam tőle.

ma 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem a múltra mutogatsz.
ma 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Közeli barátság nem sok van az életben, úgyhogy szerintem nem csal rólad van szó, hanem hogy még nem találkoztál olyanokkal, akik a barátaid lehetnének. Még olyanok is vannak, akiken egyből látszik, hogy megbízhatóak, jó fejek.

Keresgélj olyan társaságban, ahová valamennyire passzolsz, pl. kedvenc zenekarok koncertjei, vagy más programok (irodalom, játékok, sport, stb. bármi, ami érdeke.

Önmagadat fölvállalni viszont nem ártana, ha ez nem megy, akkor ez ügyben neked is több a felelősséged, mert arról tanúskodik, hogy bizonytalan vagy önmagadban. Ez fejleszthető, egyszerűen foglalkozz magaddal (sport, olvasás, jegyzetelgetés, előadások hallgatása, stb.).

ma 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Pszichológus.
ma 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
2# Lehetséges. De amint megtudják az emberek a valóságot akkor másképp viselkednek. Ha kicsit színezem a valóságot magamról akkor meg sokkal másabbak.
ma 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: és most el tudod rejteni a valóságot? Ha nem, akkor mi értelme?
ma 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:

1#: Az a baj, hogy hiába nem mutogathat az, akinek van egy (alap)betegsége, ha az a múlt a jelenében mindig is benne van és meghatározza az egész életét.

Kérdező: ismerős a téma. Én sem tudok mit kezdeni az emberekkel, akár így-, akár úgy teszem a dolgokat, általában mindig szívás a vége. Talán, ha beleakad az ember egy eü.-höz értő valakibe, aki ott marad a közelében (akár barátként, munkatársként), az jó tud lenni, mert megérti a problémát, így a közelségével-segítségével tu kissé változtatni pozitív irányba az érintetten.

Tehát egy, azaz egy megbízható embert kell, hogy találj magad közelébe, aki megért.

ma 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!