Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az hogyan van, ghosting?

Az hogyan van, ghosting?

Figyelt kérdés

Az hogyan van, hogy megismerkedek valakivel, tökjó időt töltünk egymással. Buli volt, mondhattam fsságokat is, elég homályos. Pár nap milva gondoltam ráírok, volt néhány jó témánk, amit még kk lehetett volna beszélni.

És elég hamar visszaigazolt ismerősnek. Teját ez így eddig azt gondolom, hogy egy pozitív visszacsatolás. Ha most valamit elszartam volna, akkor csak nem igazol vissza?

Szóval 3 üzenetnél én abbahagytam, ghostingol. Mkst már tényleg nagyon kellemetlen lenne még egyszer írnom neki, mert ezt már zaklatásnak érzem én is magamról.

Nagyon nem értem hol rontottam el. Írásomban olyan témát hoztam fel, amiről jól elbeszélgegtünk...

okt. 15. 01:49
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
12%

Engem is ghostingoltak, enis ghostingolok

Pont leszarom hogy nekem mindig jónak kell lennem

okt. 16. 12:51
 22/44 anonim ***** válasza:
69%

Manapság ez már egy teljesen normalizált dologgá nőtte ki magát, pedig nincsen rendjén. Mert így a másik fél nem kap lezárást, nem fogja megtudni, mi ment félre, mi történt konkrétan. Csak úgy, egy szó nélkül felszívódni, esetleg bárminemű jel nélkül, meg nem fair a másik fél számára. Az pedig nem mentség rá, hogy "de hát mindenki ezt csinálja!".

Csak azért, mert elterjedt dolog, még nem lesz automatikusan helyes is.

okt. 17. 10:22
 23/44 anonim ***** válasza:
24%
20 éves is volt, nem ujdonsag
okt. 17. 11:32
 24/44 anonim ***** válasza:
29%

Elmondom, hogy régen, amikor az emberek offline világban élték a kis életüket, és még mobiljuk se volt, akkor is volt "ghosting". Talán csak más volt a jelenség neve, ami részletkérdés.

Nem ment el az illető a megbeszélt találkozóra.

Nem vette fel a telefont.

Ha más felvette, letagadtatta magát.

Ha fel is vette, nem szólt bele, ameddig nem tudta, hogy ki az, és ha a nem kívánt személy, akkor csak letette.

Nem válaszolt a papírlevelekre.

Ne higgyétek, hogy most találtátok fel a spanyolviaszt, és azt se, hogy olyan dolgokat éltek át, amit elöttetek senki!

okt. 18. 15:48
 25/44 A kérdező kommentje:

Ez amúgy jogos, meg érdekes, csak inkább arról szól a kérdés, hogy hogyan lehet kikerülni ebből a helyzetből. Én hiszek abban, hogy ha jobban megismer, akkor megváltozik a véleménye. Nekem csak el kell érnem őt egy... valamilyen organikusabb helyzetben, amikor nem az a kapcsoló billene el benne, hogy „nekem ehhez az emberhez nincs energiám”

Hanem ahogy a buliban is, egy jó társaság vagyunk...

okt. 19. 12:26
 26/44 anonim ***** válasza:

Sehogy, ilyen mindig lesz

Megismer masvalkit, az elozot meg leszarja

okt. 19. 13:35
 27/44 anonim ***** válasza:
38%

#25 "Én hiszek abban, hogy ha jobban megismer, akkor megváltozik a véleménye. Nekem csak el kell érnem őt egy... valamilyen organikusabb helyzetben, amikor nem az a kapcsoló billene el benne, hogy „nekem ehhez az emberhez nincs energiám”"

Jaj ne! Így indulnak a zaklatások. Ez egy óriási red flag, amit ide leírtál. Nekem volt olyan, hogy randiról a srác - miután érezte, hogy valószínűleg nem akarok vele többé találkozni - minden áron el akart kísérni hazáig. Pontosan ugyanezt éreztem rajta, hogy tudni akarja, hogy hol lakom, hogy aztán "véletlenül" össze tudjon velem futni, hogy kaphasson még egy esélyt... Baromi ijesztő volt!

okt. 19. 14:34
 28/44 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akar veled lenni, akkor nem akar, eroltetni nem szabad

Te se szeretnéd ha valaki zaklatna téged

okt. 19. 15:09
 29/44 A kérdező kommentje:
Na ez a baj... hogy próbálj barátkozni, meg ne legyél lúzer magányos ember, és ha érdekes valaki neked végre, az rögtön zaklatás 🙃
okt. 19. 16:43
 30/44 anonim ***** válasza:
58%
Az a zaklatas ha nem veszed eszre hogy nem erdekled es nyomulsz ra
okt. 19. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!