Az hogyan van, ghosting?
Az hogyan van, hogy megismerkedek valakivel, tökjó időt töltünk egymással. Buli volt, mondhattam fsságokat is, elég homályos. Pár nap milva gondoltam ráírok, volt néhány jó témánk, amit még kk lehetett volna beszélni.
És elég hamar visszaigazolt ismerősnek. Teját ez így eddig azt gondolom, hogy egy pozitív visszacsatolás. Ha most valamit elszartam volna, akkor csak nem igazol vissza?
Szóval 3 üzenetnél én abbahagytam, ghostingol. Mkst már tényleg nagyon kellemetlen lenne még egyszer írnom neki, mert ezt már zaklatásnak érzem én is magamról.
Nagyon nem értem hol rontottam el. Írásomban olyan témát hoztam fel, amiről jól elbeszélgegtünk...
Szerintem a ghostingolás tapló dolog, ha csak nem történt valami főben járó bűn.
Amit a #ma 06:37-es csinált, egy fokkal jobb, de az se mindig, ha jól értettem.
Ha azt írja, hogy most nincs kedvem cseverészni, akkor azt lehet úgy értelmezni, hogy éppen most nincs, de máskor még simán, szóval lehet próbálkozni, ha szeretnél.
Ha azt mondja, hogy jelenleg nincs igényem a társaságodra, és majd én jelentkezem, ha szeretnék veled beszélni, de kérlek, ne zavarj, akkor az határozott, és egyértelmű, mégsem sértő igazán.
Amúgy meg nem tudom, hogy visszaolvastad-e a kérdésed, de szerinted ez jól van megfogalmazva?
Én is ugyan így voltam, megismertem buliba egy csajt (fb-n ismerősök voltunk/vagyunk mai napig).
Tök jól elvoltunk, flörtöltünk stb.
Másnap rá írtam kb egy óráig beszélgettünk regényeket írtunk, szóval volt miről dumálni bőven.
Na aztán egyszer csak nem írt vissza, megse nézte azóta se (ennek több hónapja). Kicsit szar érzés volt mert nagyon bejott a csaj, de ezen túl kell lépni mindenkivel megesik a mai világba.
Szerintem nincs olyan akit még ne ghostoltak volna.
#3:
Egyáltalán nincs jól megfogalmazva, a helyesírási hibákról nem is beszélve.
Kérdés, hogy ez valóban ghosting-e? Igen, sajnos vannak ilyenek, kizárni nem lehet. Másfelől viszont az is tény, hogy vannak emberek akik egyszerűen nem igazán beszélgetnek messengeren.
Nem egy, nem két ismerősöm van, akivel a való életben órákat is simán elbeszélgetek, teljesen jó a vibe. Viszont messengeren ha írok, lehet, hogy 2-3 napig meg sem nézi, vagy megnézi, és nem válaszol.
Amikor erre rákérdeztem, mindig azt a választ kaptam - sűrű elnézések közepette - hogy az illetőnél ez normális, nem nagyon nézi az üzeneteket, ne vegyem magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!