Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy barátkozzak meg a gondola...

Hogy barátkozzak meg a gondolattal, hogy már 30 éves leszek?

Figyelt kérdés

okt. 6. 17:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Mit kell ezzel megbarátkozni?
okt. 6. 17:23
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Ne agyald túl. Ez csak egy számadat, reggel felkelsz és észleled, hogy semmi nem lett más, mint előtte.
okt. 6. 17:25
 3/18 anonim ***** válasza:
10%
Hiaba vígasztaljátok, a nők ezt máshogy élik meg (már ha nő a kérdező). Bizony vége a legszebb éveinek, kezdődnek a szürke munkás hétköznapok, plusz a lassú elhervadás.
okt. 6. 17:35
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
3.as: te tök hülye vagy. Nekem nöként soha eszembe sem jutott ilyen elmebeteg ötlet, és eddig nem vettem észre sem a szürke munkás hétköznapokat, sem a lassú elhervadást, továbbra is ugyanúgy élek, mint korábban.
okt. 6. 17:37
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
Igen. Már csókolomot fognak köszönni a negyvenes srácok is.
okt. 6. 17:38
 6/18 anonim ***** válasza:
33%
Sehogy. Hidd el ez csak egy szám, és semmit sem jelent. Fel fogsz kelni egy nappal a 30. szülinapod után, és minden úgy fog történni mint amikor 29 voltál. Nem öregszel 10 évet egyik napról másikra
okt. 6. 17:44
 7/18 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
okt. 6. 17:51
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
Hát ez a baj, egy 30 éves elvileg már nem fiú, hanem férfi.
okt. 6. 17:54
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja, de nekem fura férfinak neveznu magam
okt. 6. 17:55
 10/18 anonim ***** válasza:
47%

Áh, vsz. csak egy hullámvölgyben vagy éppen. Elmúlik. Utána röhögni fogsz magadon ezekért a gondolatokért, és rájössz, hogy most jönnek a legjobb évek, amikor élhetsz a lehetőségeiddel, és kamatoztathatod, amit eddig elértél, de még jobb, ha tovább képezed magadat. Sosincs késő tanulni, haladni, fejlődni, változtatni.

Felejtsd el mások hülyeségét, mi szerint ilyenkorra megvan az út oszt' jónapot, azon kell járni. Ne hallgass keserű emberekre, akik nem tudnak élni. Hajrá, hajrá :)

okt. 6. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!