Hogy lehet emberien lereagálni ha húzzák az orrukat a boltban a nagy pénz miatt?
Figyelt kérdés
vidéki kisvárosban élek, tapasztalom hogy bolttól függetlenül szinte mindenhol kelletlenül fogadják a húszezrest, és nem csak kis abc, hanem pl egy Penny is. múltkor szemtanúja voltam hogy a pénztáros oda is vetette egy vásárlónak hogy nem pénzváltó vagyunk, ott ki is kelt utána magából az illető, de nem mindenki ilyenszept. 28. 21:58
21/27 anonim válasza:
Vásárlót? Aki vesz 300Ft-ért egy zsemlét meg valami löttyöt és 20000-rel fizet? Reggel nyitásra bemennek vagy 20-an és nem marad váltópénz a kazettában. Semelyik bolt nem fog ott milliókat tartani, hátha kirabolják. Az önkiszolgáló kassza meg pont többet nyög, mint az élő kasszás, ugyanis a pénztáros egy csomó esetben megoldja a helyzetet, az önkiszolgáló meg beavatkozásra vár. Nyugodtan menj másik boltba, ha ott nem gond a nagy címlet. Nem az általad vásárolt termékeken levő 30Ft haszon fog hiányozni az üzletnek. A címletváltás amúgy a boltnak pénzbe kerül ugyanúgy, mint ahogy a kártyás fizetés. Aktuális postai díjszabás szerint bankjegy bankjegyre váltása 2,5%-ba kerül, tehát 20000Ft-ot 500Ft-ért váltanak fel a szerződött üzleti partnereknek. Az érméknél meg 8,5% a díj...
22/27 anonim válasza:
Amúgy ezért kell az ATMből 149ezret felvenni 150 helyett
23/27 anonim válasza:
Eleve mi értelme felvenni ATM-ből a pénzt?
24/27 anonim válasza:
Felnőtt emberek vagytok? Függetlenül attól, hogy ki mennyire gonosz. Te felnőtt vagy, nem? Kell ahhoz egy főnök, hogy be tudj vásárolni? Vagy képes vagy magadtól is elintézni a dolgaidat? Csak el tudsz intézni egy vásárlást. Ha nem, akkor majd bevásárol helyetted a pasid. Vagy ha az sem, akkor majd kisebb pénzt viszel magaddal. Én sem kaptam senkitől segítséget, amikor imádkoztam (csak Istentől), sem akkor, amikor a gonosztól kértem. Ugyanolyan szarok voltatok. Nem tudtatok soha semmit, mint akinél a kisgyerek is okosabb. Nem tanultatok soha semmit. Főnök, és parancsnok kellett mindenhova, hogy jólérezzétek magatokat, különben nem tudtok megcsinálni semmit, és csak rosszat tesztek. De a parancsnoknak meg nem tudtok engedelmeskedni. Viselkedésileg, meg kijelentésileg, ugyanolyan rosszak voltatok mind. Isten szava a cselekedetekben nyilvánul meg, és a kijelentésekben. Amiből nem csináltatok meg semmit. Isten ad bőven időt, ahogy látjátok nem jött még el Jézus Krisztus. Még meg tudtok változni.
25/27 anonim válasza:
Ha gyors lenne a kártyás fizetés, én akkor is ellenezném.
26/27 anonim válasza:
Hidd el, ha még is figyelnék a tranzakciót, a te minimálbéred senkit nem érdekelne.
27/27 anonim válasza:
Neha a kartyas fizetesert is fintorognak.. ott ugye muszaj adozni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!