Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi késztethet valakit arra,...

Mi késztethet valakit arra, hogy úgy legyen öngyilkos, hogy felgyújtja magát?

Figyelt kérdés
Néztem egy videót nemrég, amit egy térfigyelő kamera vett fel. Egy fiatal srác benzint locsolt magára és felgyújtotta magát. Mindezt fényes nappal egy forgalmas út mellett. Nagyjából egy percig "vergődött", mire meghalt. Mennyire kell betegnek lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyen fájdalmas halált válasszon?

szept. 22. 18:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vallási meggyőződés is lehet mögötte.
szept. 22. 21:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Akik valamilyen céllal teszik ezt, pl. valamire felhívják a figyelmet vagy valami ellen tiltakoznak, azt még meg is értem valahol, bár akkor is durva.
szept. 27. 14:36
 13/21 A kérdező kommentje:
És itt nem kell feltétlenül vallási vagy politikai dolgokra gondolni...
szept. 27. 14:37
 14/21 Tejesbaba ***** válasza:
50%

Az biztos, hogy nem lehet kellemes érzés így meghalni. Nem tart sokáig, de az a kis idő tuti embertelen érzés. Én biztos nem ezt választanám, ha öngyilkos akarnék lenni. Régen hallottam olyat, hogy egy egyetemista így akart tüntetni valami ellen, sok helyen meg úgy hozták le, hogy csak egy elmebeteg volt, persze attól még lehet kattant valaki. Én sem gondolnám azt, hogy aki felgyújtja magát (még ha nem is feltétlenül kényszerzubbonyba való lenne) hogy az teljesen százas lenne.

Nem olyan régen volt, egy-két éve, egy egy csinos model, aki a vonat elé ugrott, és írt egy búcsú levelet, amiben állítólag leírta azt, hogy nem a vonat elé ugrani volt nehéz, hanem elsétálni odáig. (ezt nyilván az öngyilkossága előtt írta) Ő azért tudta azt valószínűleg, hogy a saját életét eldobni készül. Voltak már öngyilkosok úgy, hogy az ismerősei azt nyilatkozták, pedig mennyire vidám ember volt, szerette a munkáját, csinálta a dolgait stb.... a depresszió is lehet olyan, hogy az ember vidámságot sugároz magából mások felé, hogy azokat "ne húzzon" le, de még lehetne fejtegetni a dolgokat.

okt. 4. 05:16
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Lehet be volt drogozva azt se tudta hol van
okt. 4. 06:37
 16/21 A kérdező kommentje:

Arról az esetről, amiről írsz, én is olvastam, de az a lány nem modell volt, bár tény, hogy nagyon jól nézett ki.

okt. 4. 17:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Depressziós vagyok én is amúgy, látszik a viselkedésemen is és néha megemlítem a családom előtt, hogy de jó lenne már nem élni, de nem veszik komolyan. Voltak már öngyilkossági kísérleteim is.
okt. 4. 17:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Régen a Google-ben kerestem öngyilkosságról képeket, ismétlem nem deep web. A googlen volt egy olyan oldal, ami tele volt mindenféle fajta öngyilkosságot elkövető halottak képeivel. Eszméletlen brutális volt. Azért volt brutális, mert kivétel nélkül küzdöttek az életükért. Pl. Véresre kapart torok miközben körme se volt.
nov. 4. 03:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Megszolalt a fejében egy hang hogy gyujtsd fel magad fiam es a mennyországba jutsz

Ugy van vele hogy szendvednie kell hogy a mennybe jusson

nov. 4. 05:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor te kerdezo nem akarsz meghalni csak figyelemre vágysz
nov. 4. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!