Mi késztethet valakit arra, hogy úgy legyen öngyilkos, hogy felgyújtja magát?
Az biztos, hogy nem lehet kellemes érzés így meghalni. Nem tart sokáig, de az a kis idő tuti embertelen érzés. Én biztos nem ezt választanám, ha öngyilkos akarnék lenni. Régen hallottam olyat, hogy egy egyetemista így akart tüntetni valami ellen, sok helyen meg úgy hozták le, hogy csak egy elmebeteg volt, persze attól még lehet kattant valaki. Én sem gondolnám azt, hogy aki felgyújtja magát (még ha nem is feltétlenül kényszerzubbonyba való lenne) hogy az teljesen százas lenne.
Nem olyan régen volt, egy-két éve, egy egy csinos model, aki a vonat elé ugrott, és írt egy búcsú levelet, amiben állítólag leírta azt, hogy nem a vonat elé ugrani volt nehéz, hanem elsétálni odáig. (ezt nyilván az öngyilkossága előtt írta) Ő azért tudta azt valószínűleg, hogy a saját életét eldobni készül. Voltak már öngyilkosok úgy, hogy az ismerősei azt nyilatkozták, pedig mennyire vidám ember volt, szerette a munkáját, csinálta a dolgait stb.... a depresszió is lehet olyan, hogy az ember vidámságot sugároz magából mások felé, hogy azokat "ne húzzon" le, de még lehetne fejtegetni a dolgokat.
Arról az esetről, amiről írsz, én is olvastam, de az a lány nem modell volt, bár tény, hogy nagyon jól nézett ki.
Megszolalt a fejében egy hang hogy gyujtsd fel magad fiam es a mennyországba jutsz
Ugy van vele hogy szendvednie kell hogy a mennybe jusson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!