Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ekkora nagy cirkusz...

Miért van ekkora nagy cirkusz a telefonokból? Meg fogják szokni!

Figyelt kérdés

A nagy része azért cirkuszol, mert függő, és most ne keverjük ide a mobilos vércukormérőt, mint kivételt. Nem mindenkinek kell, ezért ez nem általános indok. Csak annak indok, akinek szüksége van rá, és ott is feltételekkel.

A többiek nyugodtan álljanak le ezzel a függöséggel, üdvözlet a való világban, ahol a kutyát se érdekli, hogy hány követőd van, meg hogy milyen kakaós csigát ettél.

Majd megosztod szépen szóban ezt a rendkívül fontos információt, ha kíváncsi rá valaki. Legalább megtanultok beszélgetni, mert annak is vannak ám íratlan szabályai.

Ha már a szülők kihagyták a nevelésetek nagyrészét.

szept. 1. 19:21
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
89%

" A diákok ugyanúgy nem fognak odafigyelni az órára, lefoglalják majd magukat máshogy."

Pontosan!

A '80-as években jártam általános iskolába/ középsuliba- Nem volt mobil telefon, de az unalmas órákon olvastam a pad alatt, vagy amőbáztam a padtársammal.

És a szünetekben sem beszélgettem, hanem leültem az udvaron egy padra és olvastam.

szept. 1. 20:09
 12/50 anonim ***** válasza:
76%

"Csak az ötödik válaszoló kapott zöld pacsit."

Kit érdekelnek a "pacsijaid"?!

szept. 1. 20:09
 13/50 A kérdező kommentje:
Akkor olvass! Máris van pozitív hatása!
szept. 1. 20:10
 14/50 anonim ***** válasza:
60%
Mert értelmetlen. Órán használtatják, de egyébként add le? Még annak is nagyobb értelme lenne, ha otthon kellene hagyni.
szept. 1. 20:10
 15/50 anonim ***** válasza:
49%
Azért mert a következő lépés az lesz, hogy neked is le kell adnod a telefonod a Fide$$-nek aztán majd papolhatsz, hogy dehát jogok, magántulajdon és társai🤡🤡🤡 Csicskításról szól az egész, semmi másról. Mintha a mi korosztályunk nem lett volna klikkesedő, szociálisan balfassz, nem odafigyelő link társaság. Nem attól tanultunk meg normális emberek lenni, hogy nem volt mobil a kezünkben 15 évesen, hanem hogy elkezdtük a felnőtt életet a szüleink nélkül és max 1-2 év alatt belejöttünk.
szept. 1. 20:11
 16/50 A kérdező kommentje:

Egy megoldás van: be se kell vinni.

Meg kell tanulni, hogy nem jásszunk felnőttet, ha nem vagyunk azok.

Érettségi után ráérsz elbaltázni a sorsod, de akkorra meg már remélhetőleg meg leszel nevelve annyira, hogy már nem fogod elbaltázni, és kilátsz a mobilod mögül is.

szept. 1. 20:12
 17/50 anonim ***** válasza:
74%
Kitalálom, nem adta át neked múlt héten egy gimnazista korú gyerek a széket a buszon és most utálod az összes fiatalt.
szept. 1. 20:14
 18/50 A kérdező kommentje:
Fiatalabb vagyok, mint gondolnád.
szept. 1. 20:16
 19/50 Indián Srác ***** válasza:
51%

,,a jogok előtt kötelességek vannak ám!"

Ez így igaz! A szülőnek kötelessége lenne tiszteletre, illemre nevelni a gyerekét! A tanárnak kötelessége lenne fegyelmet tartani az óráján és a lehető legérdekesebben megpróbálnia leadni az anyagot a diákoknak! Ha pedig a szülő nem tanította meg a gyerekét tiszteletre és illemre, akkor bizony a tanárnak ez is kötelessége! Egy tanárnak nem annyi a feladata, hogy magas lexikális tudással rendelkezzen a tárgyával kapcsolatban és azt emészthetetlen formában próbálja leadni a diáknak. Ha csak ennyi lenne, akkor pótolható lenne AI-al, vagy elég lenne odaadni a diáknak a tankönyvet, aztán tanulja meg magától!

Tehát ha már kötelességről beszélünk, vizsgáljuk azért meg a másik oldalt is...

szept. 1. 20:17
 20/50 anonim ***** válasza:
50%
Gondoltam, hogy nem 70 éves vagy, de mentálisan kb ott vagy valahol.
szept. 1. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!