Cirkusz más szerint is nagyon jó?
Figyelt kérdés
Egyszer voltam cirkuszban és nagyon oda voltam tőle. Mintha egy csodálatos világ lenne.2021. nov. 7. 13:03
1/11 anonim válasza:
11 évesen nekem is nagyon tetszett....
2/11 anonim válasza:
Pénteken voltunk, a bohóc nagyon idétlenül rángatózott, az 5 éveseknek biztos tetszett..
3/11 anonim válasza:
Persze, főleg az a része, amit nem látsz, mert a színfalak mögött zajlik. A cirkusz az egy undorító, hányadék, kegyetlen dolog. Az állatok nem a gondozóik iránt érzett szeretetből teszik meg nekik azt, amit parabcsolnak, hanem mert bántják őket, éheztetik, olyan mozdulatsorokat kérnek tőlük, amik a testfelépítésük miatt nehézségeket okoz nekik. Egy hatalmas elefántot is képesek csupán pár négyzetméteres, számukra kicsi helyre kényszeríteni. Halálukig hajtják őket, és még csak meg sincsenek jutalmazva....tényleg megéri a cirkusz? Hogy több ezer embert szórakoztassanak lényegében állat kínzással? Nem gondolnám....
5/11 anonim válasza:
Nem, mert kìnozzàk az allatokat, plusz a bohòcok ijesztőek.
6/11 anonim válasza:
Én sosem szerettem a cirkuszt. Az előadók teljesítménye mondjuk sok esetben elismerésre méltó, de valahogy nem tetszik úgy összességében a cirkusz világa.
7/11 anonim válasza:
Szép dolog a cirkusz. Vadállatokkal már tilos dolgozni, csak háziállatok lehetnek a műsorban. Elefánt, oroszlán, medve, meg ilyenek már nincsenek egy ideje, kutya, macska és ló van helyette. Jó, a bohócok felnőtt fejjel valóban már nem olyanok mint gyerekként, de az artisták művészek, szép dolog amit csinálnak és ma már nem csak a klasszikus számokat szokták.
8/11 anonim válasza:
Annyira vicces a sok egydimenziós agyú kommentelő itt, hogy a cirkusz szó hallatán csak az jut eszükbe, hogy állatkínzás az egész meg havalazsavala. A cirkuszban nem csak állatos műsorszámok vannak ám, és képzeljétek vannak olyan cirkuszok, ahol egyáltalán nincs olyan, mert semmiféle állattal nem dolgoznak. Miért nem gondolkozol, emberlény...
10/11 anonim válasza:
7-es!
Győrben tegnap mentem el a cirkusz mellett, elefántot és tevét láttam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!