A cirkuszban te annak szurkoltál, hogy a légtornász leessen a kötélről vagy a trapézról vagy inkább annak, hogy rendben befejezze a mutatványt?
Figyelt kérdés
2024. márc. 21. 06:59
1/15 anonim válasza:
Hogy sikeresen befejezze. Nagyon feltem, hogy leesik, izzadt a kezem.
Miert ?
2/15 anonim válasza:
Hogy meg tudja csinálni. Miért akarnék rosszat neki?
3/15 anonim válasza:
Ha azt kívánnám felforduljon valaki, ahhoz valami nagyon negatív dolgot kell műveljen.
Na csóri légtornász szerintem senkinek sem ártott az életében.
Minimum pszichopatának kell lenni, egy ártatlan ember halálát kívánni.
4/15 anonim válasza:
Kérdezö, te nagyon beteg vagy, hogy ilyen gondolat egyáltalán eszedbe jut
5/15 anonim válasza:
Normális épeszű ember alapból nem jár cirkuszba
6/15 anonim válasza:
Már olyan rég volt, hogy alig emlékszem rá. Talán nagyon untam, és alig láttam belőle valamit, mert hátul ültünk. Valami nyeszlett oroszlánokra emlékszem, de az se volt nagy szám.
7/15 anonim válasza:
Jesszus... Te annak szurkolnál, hogy leessen a kötélről a légtornász? Te nem vagy százas szivi!! Sürgősen irány a pszichiáterhez, mert elgurultak a gyógyszereid.
8/15 anonim válasza:
Ha azért szurkolnék, hogy egy ártatlan ember megsérüljön, gyorsan pszichiáterhez fordulnék.
9/15 anonim válasza:
Ki az az elmebeteg, aki egy ártatlan ember bukásáért szurkol
10/15 anonim válasza:
Természetesen annak szurkoltam, hogy sikeresen befejezze a mutatványt.
Szerintem hihetetlen, hogy a légtornászok mire képesek, kicsit irigylem őket, hogy ilyen tehetségesek, hajlékonyak, nem tériszonyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!