Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy határozott kéréssel...

Ha egy határozott kéréssel megyek oda egy eladóhoz, visszautasíthatja így a kérésemet?

Figyelt kérdés

A sztori röviden:

Elvesztettem a feltöltőkártyás telefonszámomat, mert elfelejtettem feltölteni. A szolgáltató azt mondta, hogy az egyik Auchanban van legyártva, vevőre vár.

Én a nyakamba vettem az országot, és a 24 Auchan közül 20-ban voltam már.

Mindenhol készségesen fogadtak, nem is mindenhol csodálkoztak, de mindenhol maradéktalanul segítettek abban, hogy megnézték nekem a raktárban is. A kitetteket én mindig átnézem, de nemcsak a szabadon lévő SIM kátyákat kell átnézni, hanem a telefonhoz csomagoltakat is. S a raktárba nem mehetek be, ehhez kell a segítség.

A legutóbbi helyen pedig olyan ingerülten fogadta a kérésemet a kedves munkatárs, hogy csak lestem. Pedig türelmesen vártam, nem szakítottam ki a munkájából és nem is utolsó percben szaladtam oda.

Ahogy elmondtam, már villámlott a szeme, hogy ilyen nincs, nem mindegy a telefonszám? Ott vannak a kitettek, válasszak abból. Kicsit határozottan mondtam neki, hogyha mindegy lenne, akkor nem turnéznám végig az országot ezért az egy számért, beleölve benzint és időt.

Azt mondta, hogy ő biztos nem keres a raktárban semmit vagy várjak. Mondom, várok.

Visszajött egy dobozzal, amiben 1, azaz EGY darab sim kártya lötyögött, belenéztem, de az nem az volt, meg kinyitott ott kint még egy szekrényt, abban sem volt, aztán azt mondta, hogy nincsenek telefonok a raktárban, csak ez az 1 simkártyás doboz volt ott.

Ilyen előzmények után ez nettó hazugság. Már azon voltam, hogy a főnökét hívom, de milyen indokkal? Hogy nem hiszek neki? Hisz neki mondhatja, hogy ő átnézte, én meg honnan tudom, hogy nem, nem voltam ott.

Kicsit a sírás kerülgetett, hogy lehet, hogy ez a kedves dolgozó gáncsol el engem, amikor ennyit áldoztam rá.

aug. 13. 00:40
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
48%
Miért lenne elmebeteg? Reagált egy másik válaszoló hozzászólására.
aug. 13. 12:41
 52/57 anonim ***** válasza:
72%
Nem tettem egyenlővé, kedves kérdező - amúgy egészen biztos voltam benne, hogy ennyit fogsz fel csak belőle - csak bátorkodtam megkérdezni, hogyha szerinted az belefér a vásárlói kérések teljesítésébe, hogy az eladó felforgassa a kedvedért az üzletet, a raktárat, és egyesével átnézegesse a SIM-kártyákat szám alapján, - miközben nyilván nem te vagy az egyetlen vásárló a világon - szóval elvárod, hogy az eladó ugráljon körülötted, olyasmit csinálva, ami nem tartozik a munkakörébe, akkor szerinted HOL a határ? Mi az, amit már nem kell egy eladónak megtenni a vásárló követelésére?
aug. 13. 12:57
 53/57 A kérdező kommentje:
Erre már válaszoltam a valós szituáció megírásával. Olvasd vissza.
aug. 13. 13:02
 54/57 anonim ***** válasza:
61%
Van még egy esélyed, ha nem találod meg az Auchanban. Rendszersen hívod a számot. Mondjuk naponta, hogy még ne "lakja be" az új vásárló (úgyis van benned némi kényszeres hajlam), és jópénzért felajánlod, hogy megveszed tőle.
aug. 13. 16:27
 55/57 anonim ***** válasza:
54 Na ez baromi hasznos otlet... es velhetoleg ezzel mar a kerdezo OCD-je is lenyugszik, vegre nem zaklatja majd tovabb a gyakori kozonseget.
aug. 13. 16:30
 56/57 anonim ***** válasza:
35%
az nem lesz jó, mert arról nem tud kérdést kiírni
aug. 13. 16:55
 57/57 anonim ***** válasza:
82%
Agyrém. Eszem ágában nem lenne átnézegetni a becsomagolt telefonokat. (Nemtom, ki kell-e nyitni vagy bármi, de akkor sem.) Én az ilyeneket eleve bolondnak nézem és elküldöm. (Nem vagyok eladó, csak az utcán találnak be néha furcsa emberek.)
aug. 13. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!