Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy határozott kéréssel...

Ha egy határozott kéréssel megyek oda egy eladóhoz, visszautasíthatja így a kérésemet?

Figyelt kérdés

A sztori röviden:

Elvesztettem a feltöltőkártyás telefonszámomat, mert elfelejtettem feltölteni. A szolgáltató azt mondta, hogy az egyik Auchanban van legyártva, vevőre vár.

Én a nyakamba vettem az országot, és a 24 Auchan közül 20-ban voltam már.

Mindenhol készségesen fogadtak, nem is mindenhol csodálkoztak, de mindenhol maradéktalanul segítettek abban, hogy megnézték nekem a raktárban is. A kitetteket én mindig átnézem, de nemcsak a szabadon lévő SIM kátyákat kell átnézni, hanem a telefonhoz csomagoltakat is. S a raktárba nem mehetek be, ehhez kell a segítség.

A legutóbbi helyen pedig olyan ingerülten fogadta a kérésemet a kedves munkatárs, hogy csak lestem. Pedig türelmesen vártam, nem szakítottam ki a munkájából és nem is utolsó percben szaladtam oda.

Ahogy elmondtam, már villámlott a szeme, hogy ilyen nincs, nem mindegy a telefonszám? Ott vannak a kitettek, válasszak abból. Kicsit határozottan mondtam neki, hogyha mindegy lenne, akkor nem turnéznám végig az országot ezért az egy számért, beleölve benzint és időt.

Azt mondta, hogy ő biztos nem keres a raktárban semmit vagy várjak. Mondom, várok.

Visszajött egy dobozzal, amiben 1, azaz EGY darab sim kártya lötyögött, belenéztem, de az nem az volt, meg kinyitott ott kint még egy szekrényt, abban sem volt, aztán azt mondta, hogy nincsenek telefonok a raktárban, csak ez az 1 simkártyás doboz volt ott.

Ilyen előzmények után ez nettó hazugság. Már azon voltam, hogy a főnökét hívom, de milyen indokkal? Hogy nem hiszek neki? Hisz neki mondhatja, hogy ő átnézte, én meg honnan tudom, hogy nem, nem voltam ott.

Kicsit a sírás kerülgetett, hogy lehet, hogy ez a kedves dolgozó gáncsol el engem, amikor ennyit áldoztam rá.

aug. 13. 00:40
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
42%

Sajnos ezzel az egy dolgozóval nem nagyon tudsz mit kezdeni, de miért nem próbálod meg akkor újra, mikor nem ő van ott?

(Vagy esetleg keresni a neten valami kedves önkéntest, aki rápróbál neked, hogy ne kelljen odamenned.)

U.i.: Ez komolyan így működik? Meghal a szám, aztán már adják is oda másnak? Akkor azt a szerencsétlent, aki megveszi, feszt a te ismerőseid fogják zargatni? Meg a szolgáltató azt elmondja, hogy az egyik Auchanban van, de azt nem, hogy melyikben? Mivel lenne neki jobb egy félinformációt kiadni, mint normálisan elmondani, amire kíváncsi vagy? Ez szívatás, ugye? :)

aug. 13. 00:55
 2/57 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem adják rögtön ki a számot. Mellesleg ha olyan fontos volt neked, akkor miért nem kérted vissza, amikor még lehetett? Lejárat után is lehet még egy darabig. Tudom, én is jártam így.
aug. 13. 01:12
 3/57 anonim válasza:
82%

Ha oda került valamelyik auchanba akkor akár az is lehet, hogy már valaki megkapta.

Sajnálom, de ez van, lehet már valaki más telefonszáma.

aug. 13. 01:31
 4/57 anonim ***** válasza:
43%
Szánalmas vagy.
aug. 13. 01:52
 5/57 A kérdező kommentje:

Nem, közben én folyamatosan ellenörzöm, hogy ne feleslegesen menjek, még nem aktiválta senki. Ezzel együtt lehet, hogy má megvették és fiókban van, ezt nem tudom.

Azért nem kértem vissza, amíg lehetett, mert ez anyukám száma volt. Meghalt, nekem meg a 26. problémám volt a számmal foglalkozni, mikor azt sem tudtam, hogy élem túl. Mire eszméltem, akkorra meg már ez lett.

aug. 13. 01:52
 6/57 anonim ***** válasza:
0%
Hol volt ez a bunko? Retkescenben? :)
aug. 13. 04:51
 7/57 anonim ***** válasza:
77%
Minek neked anyukád telefonszáma? Meg eleve nem értem a sztorit. Mondjuk ha 2001-et írnánk, lehet érteném.
aug. 13. 04:57
 8/57 anonim ***** válasza:
68%
Én ezt nem értem. De lehet velem van a baj és hogy nagyon reggel van. :(
aug. 13. 06:58
 9/57 anonim ***** válasza:
76%

Nem mindenki ér rá felnőtt testben ragadt gyerekeket pesztrálni.

Lehet nem szimpatikus hozzáállásként tekinteni erre, de nem arra szerződtetik a legtöbb munkavállalót, hogy személyre szabott igényeknek feleljenek meg. Van egy széles körben használt protokoll, norma, amit az átlag fogyasztókra rá lehet húzni, de egyebet nem lehet elvárni senkitől, ha a munkáját elvégzi. Aki alapból empatikus módon viszonyul belépésekor emberekhez, azt is meg szokta változtatni a fogyasztók magatartása, mert lehetetlen küldetés annyi dilinek megfelelni, mint amennyivel csak napi szinten is előállnának, - ha hagyná nekik! Azt meg már nem is boncolgatom itt, hogy a szívesség csak a derékból elfogadott kisujj szintjén szokott működni Magyarországon! Kell szabni egy határt, ha tetszik, ha nem!

aug. 13. 08:03
 10/57 anonim ***** válasza:
95%

Visszautasíthatja, mert neki nem feladata órákat töltenie a munkaidejéből azzal, hogy egyesével átnyálazza a telefonszámokat. Idáig oltári szerencséd volt az extra segítőkész emberkékkel, akikkel összefutottál.

Szerintem el kéne ezt engedned, akár pszichológusi segítséggel. Elhiszem, hogy hiányzik az anyukád, de a telefonszámán semmi de semmi nem fog múlni.

aug. 13. 08:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!