Visszautasíthatatlan anyagi ajánlatot kaptam az élettől, de nem élvezem annyira. Kilépjek?
Figyelt kérdés
Szóval kiléptem Magyarországon a munkahelyemről és eljöttem nyaralni Nyugat-Európába. Egy helyi családnál szálltam meg, akik felajánlották: nyáron itt lehetek ingyen a házukban és munkát kereshetek a városban. Még azon a héten bementem egy étterembe állásinterjúra és nagyon szimpi volt a hely, így belementem az ajánlatba. Igen ám, de problémák voltak, mert teljes állást ígértek, de aztán heti 15 órát dolgozhattam és kb. csak zsebpénzt kerestem, a magyar fizetésemet értem el így. Kiléptem az első helyről és most kezdtem egy másik étteremben és sajnos nem tudom megmondani miért, de nem tetszik az atmoszféra. Még az első helyen örömmel mentem be dolgozni, addig ezen a helyen teljesen leszívják az energiám, számolom vissza a perceket és gyomorgörccsel megyek be dolgozni. Pedig alapvetően nem bánnak velem máshogy, mint az előző helyeken, egyszerűen csak egy megmagyarázhatatlan ellenszenv van bennem. Visszavágyom az első helyre, de oda már nem mehetek vissza. Folytassan a szenvedést még másfél hónapig a jó pénzért, vagy engedjem el?2019. júl. 11. 16:04
1/4 A kérdező kommentje:
Körülbelül 700ezer forintot jelentene a kitartásom. De valahogy most úgy érzem, hogy nem éri meg. Megjegyzem, az új helyen csak két napja vagyok.
2019. júl. 11. 16:06
2/4 anonim válasza:
Másfél hónap? MÁSFÉL HÓNAP?! Az mi? Kettőt pislogsz és elmúlt. Jó pénzért érdemes áldozatot hozni. Jól jön az a pénz még. Plusz fogd fel edzésnek. Ha ezt kibírod, kibírsz mást is. Aztán ennyi. Ha van vége és ráadásul ilyen közeli vége a "szenvedésnek", nehogy kihátrálj már.
3/4 anonim válasza:
Nem a munkát kell élvezni hanem a fizetést.
4/4 anonim válasza:
Én egyetem előtt kihagytam egy évet, hogy kicsit kiszálljak az iskolapadból és melózzak. Végül egy gyárban kötöttem ki 200 kmre itthonrol napi bejárással, mondanom se kell h milyen emberek között, kb 120-130 ezer ftert havonta. 5 hónapot bírtam és mondanom se kell, hogy nem jött össze annyi pénz ami neked most másfél hónap alatt összejönne. Cserébe kb fél éven át egy agyhalott idegbeteg voltam. Másfél hónapot bárhol ki lehet bírni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!