Megvetnéd érte közeli/távoli ismerősöd, rokonod, ha azt látnád hogy visszaváltható flakonokat gyűjt be az utcán?
Az embert nem az ilyen szokásai határozzák meg.
Én is összeszoktam szedni a visszaválthatós palackokat az utcáról és begyűjteni. Nem csinálok nagy bizniszt belőle, de így vásárláskor visszakapok pár ezret.
A környéket is megtisztítom ezzel a módszerrel
Miért kéne bárkit is megvetnem ezért?
Ha egy kis plusz pénzt szerezz, és ingyen megtisztítja ezzel a terepet, akkor miért ne csinálja?
13
Szerintem is, de pont olvastam repont fórumban hozzászólásokat ott még azt is megvetették, akik sajátot vittek vissza hogy mit " filléreskednek". Érdekesek az emberek
12
Azért nem árt otthon elmosni, mert mégis idegen kézben volt
Miért vinném haza és mosnám el??? Eszemben sincs a saját otthonomba vinni őket köszi. :D
Továbbra is séta - zacskóba be - gépbe be - séta haza - kéz alaposan megmos ennyi.
Nem, védem, óvom a környezetet és ennek a műanyag flakonos "üvegvisszaváltásnak" épp a környezetvédelem, az újrahasznosítás a célja. Szóval inkább ürülök neki.
Azt vetem meg, aki az utcán, vagy az erdő szélén mindenféle szemetet eldobál, ahelyett, hogy kukába dobná, vagy magával vinné addig, míg nem lát valahol egy kukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!