Megsértődnél a sógornődre, ha a terhessége miatt nem jönne el az esküvődre, úgy, hogy előtte Párizsban nyaralgat?
Augusztus elején lesz az esküvőm, ahová értelemszerűen meghívtam a testvéremet is. Visszautasították a meghívást, mert a sógornőm terhes, akkor lesz 23 hetes. Bántam, ráadásul az is bántott, hogy a testvérem sem jön el, mert a sógornőm “megtiltotta” neki, hogy nélküle bulizzon. :D
Először még megértettem, mert Angliában élnek, ne miattam repkedjen terhesen, gondoltam. Erre mint megtudtam, jövő héten indulnak nyaralgatni Párizsba. Az mivel másabb? Nektek is úgy tűnik, hogy a terhesség csak kifogás, mert nem akar jönni? Egyébként elég toxikus a csaj, próbálja a testvéremet elmarni a családtól. Féltékenynek is féltékeny.
Azért csak duplán szarul érzem magam, hogy én 2 éve kiutaztam és ott voltam a Lengyelországban tartott esküvőjükön (a testvérem miatt persze), mivel a sógornőm lengyel.
“Egy picit függ attól azért, hogy hónapos terhes lesz akkor, mert 4 hét is nagy különbség tud lenni bizonyos időszakokban. ”
23 hetes lesz akkor, ha minden igaz. Akkor még se a pocak nem olyan nagy, és nem is olyan megterhelők a dolgok, sem a szülés közelségétől nem kell tartani. Kicsit beleásogattam már magamat a terhesség témába, nem miatta, hanem mert házasság után mi is szeretnénk gyereket, így kicsit jobban képben vagyok a kelleténél.
Így én azt gondolom, ha most tud menni repülni, kirándulgató nyaralásra, akkor egy esküvő, ahol későig sem kéne maradnia a lagzin nem lenne megterhelőbb. Nem akarom odaerőltetni, mindenki tudja mit bír, de ha a másik utat bírja, akkor ez szerintem már játszma. Főleg, hogy a testvéremet sem engedi (??) el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!