Megsértődnétek ha a haverotok azt mondja nem ér rá de aznap elmegy egy buliba amire meghívták?
Nem is értem a kérdést….
Mondta, hogy nem ér rá és elment egy elöre megbeszélt programra, tehát nem ér rá?!?!?!
Azt tudod, hogy a haverod nem a tulajdonod?
Megbeszélt programja volt, így nem ért rád. Nincs ebben semmi sértődni való!
Nyilván azért nem ér rá mert programja van tehát a buli ahova elmegy.
Szerintem nincs ebbe semmi rossz, kapott egy meghívást és elmegy.
Persze ha te is meghívtad egy buliba és nem oda megy akkor sem kéne megsértődni mert Ő neki van joga eldönteni hogy melyik buliba akar elmenni.
Miér tkéne megsértődni? Hisz nem hazudott, nem ér rá, mert már van programja.
Mondjuk nálunk eleve olyan a kommunikáció, hogy nem azt mondjuk, hogy ráérünk vagy sem, hanem hogy van-e programunk, vagy sem. Igaz, nálunk alap, hogy ha nincs programunk, akkor nyitottak vagyunk egy új programra.
De egyébként meg az ökölszabály a first win, azaz a sürgősségi helyzetektől eltekintve mindig az a program győz, amit hamarabb leszerveztek. Nincs priorizálás, hogy őt jobban szeretem, ezért a másik programját lemondom. Ebbe beleértendő 80%-ban a család is.
Mondjuk mi kb 2 hétre előre szoktunk tervezni, nem aznap estére:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!